Gå till innehåll

Hunnjakt

Members
 • Innehållsräknare

  59
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  5

Hunnjakt senast vann den dag 13 juli 2018

Hunnjakt hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

39 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Jämtland
 • Jag kör
  LC 90, 3,4l V6. 1998.

Senaste Profilbesöken

295 profilvisningar
 1. Hunnjakt

  Flak kåpa, Hilux/Taro 1990.

  Söker en kåpa till en Hilux/Taro års mod 1990, skick eller färg spelar mindre roll, mvh
 2. Kolla med någon skrot om dom har, annars kanske det finns hos roughtrax dom har en massa pluggar sista jag var in där!
 3. Hunnjakt

  Knutkors, universal joints.

  Längesen man skrev något här, men nu sitter det nytt Knut kors längst bak, det gjorde alls skillnad i världen för vibrationerna som va i bilen vid 90-100.. FYFAN VA SKÖNT!! den gamla var inte fräsch alls, klappade som faen.. tack för tipsen, det blev Toyota org från Storbritannien för 250-300kr st ungefär..
 4. Behovet av en pickis är för stort, en måste köpas in snart, men med stundade hus köp samtidigt så ser det mörkt ut med pickis köp. MEN jag villhöver en pickis till nya huset för allt som ska köra och göra där.. en begagd Tacoma i Tyskland för 300000kr är inte riktigt vad jag har råd med än, vart hittar man dom för 100-150k?
 5. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Ännu mer bilder på bara service.. byte av tändstift och soppa filter vilket jag glömt bort att göra.. det gamla filtret satt som fan, va tvungen att använda en rörtång för att få lös det.. Rengörning av mafs’en. En stämnings bild.. tänk va bra när jag hitter ett vettigt taktält!!
 6. Hunnjakt

  Knutkors, universal joints.

  Tack för svar Rylander, har kikat på filmen och med den som hjälp blir bytet nog lätt.. dock så har inte Toyota Sverige några knutar till dubbeln då man enligt reservdels mannen inte byter dom man köper helt nytt.. hittar inte heller något på nätet.. Nu tror inte jag att det är den som är dålig utan den längst bak, men när jag enligt ovan kikade på knutkors så va dom så billiga att jag tänkte byta ut alla på samma gång bara för att. Ingen här som bytt på Toyota och vet om det går? Det är enligt mina mätningar samma som på dom andra..
 7. Hunnjakt

  Knutkors, universal joints.

  Tack mecki! Ringde Toyota ändå, dom skulle ha 2200kr st, jag behöver 5st.. är det någon som bytt på dubbel knut?!
 8. Men FYFAN, jag har letat på alla stora hemsidor som säljer yota delar. Alla har knutkors alla säger olika.. Roughtrax säljer ett som passar främre axel på båda sidor men bara åt ett hål på bakre.?! Millner säljer två olika som passar bak eller fram?! Hur kan en passa åt båda håll bak där men inte den på roughtrax?! euro4x4parts hittar jag inte ens det jag letar efter på.. vart hat ni handlat?? jag köper inte delar av Toyota längre, inte sen dom skulle ha ungefär en månadslön för kolkanistern..
 9. Hunnjakt

  Lite bilder från glasmästarn..

  Mecki jobbar du som glasmästare? För du beskrev hela proceduren perfekt! Vi tänder även eld på rödspriten för att smälta/göra plasten mjukare och få finare kanter på glasen utan massa bryt märken!
 10. Hunnjakt

  Lite bilder från glasmästarn..

  Denna skall även få nya sido rutor, samma procedur men dom limmar man i skenan, vindrutorna kläms i en gummi list, här använder jag MYCKET vaselin för att få i den smidigt. Det är kladdet på rutan som syns!
 11. Hunnjakt

  Lite bilder från glasmästarn..

  Jo den håller ihop glasen med varandra, det är två glasskivor som är limmade eller pressvärmda ihop med plats imitten, det är det som gör att det inte blir massa farliga glasskärvor överallt..
 12. Här kommer lite bilder från jobbet.. dagens bil.. om ni undrar hur en glasmästares händer ser ut.. dom nya rutornas skärs ut av lamellglas.. Plasten mellan glasen måste separeras med värme.. vi gör det oldschool. ‭
 13. Hunnjakt

  ”Rock sliders” LC120

  Jo, så är det nog, Hammarlack tål lite oxå!
 14. Hunnjakt

  ”Rock sliders” LC120

  Snyggt byggt! Önskar man kunde bygga sådana saker själv.. vad lackade du dom med??
 15. Hunnjakt

  Taktält eller liten husvagn?!

  hallå i de blå! jag kikar efter en bättre lösning till alla nätter i skogen. taktält känns smidigt som fan men husvagn känns som det är bekvämast och man får mer plast för folk och grejor.. vad kör ni med och varför?
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.