Gå till innehåll

Hunnjakt

Members
 • Innehållsräknare

  56
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  5

Hunnjakt senast vann den dag 13 juli

Hunnjakt hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

36 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Jämtland
 • Jag kör
  LC 90, 3,4l V6. 1998.

Senaste Profilbesöken

201 profilvisningar
 1. Behovet av en pickis är för stort, en måste köpas in snart, men med stundade hus köp samtidigt så ser det mörkt ut med pickis köp. MEN jag villhöver en pickis till nya huset för allt som ska köra och göra där.. en begagd Tacoma i Tyskland för 300000kr är inte riktigt vad jag har råd med än, vart hittar man dom för 100-150k?
 2. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Ännu mer bilder på bara service.. byte av tändstift och soppa filter vilket jag glömt bort att göra.. det gamla filtret satt som fan, va tvungen att använda en rörtång för att få lös det.. Rengörning av mafs’en. En stämnings bild.. tänk va bra när jag hitter ett vettigt taktält!!
 3. Hunnjakt

  Knutkors, universal joints.

  Tack för svar Rylander, har kikat på filmen och med den som hjälp blir bytet nog lätt.. dock så har inte Toyota Sverige några knutar till dubbeln då man enligt reservdels mannen inte byter dom man köper helt nytt.. hittar inte heller något på nätet.. Nu tror inte jag att det är den som är dålig utan den längst bak, men när jag enligt ovan kikade på knutkors så va dom så billiga att jag tänkte byta ut alla på samma gång bara för att. Ingen här som bytt på Toyota och vet om det går? Det är enligt mina mätningar samma som på dom andra..
 4. Hunnjakt

  Knutkors, universal joints.

  Tack mecki! Ringde Toyota ändå, dom skulle ha 2200kr st, jag behöver 5st.. är det någon som bytt på dubbel knut?!
 5. Men FYFAN, jag har letat på alla stora hemsidor som säljer yota delar. Alla har knutkors alla säger olika.. Roughtrax säljer ett som passar främre axel på båda sidor men bara åt ett hål på bakre.?! Millner säljer två olika som passar bak eller fram?! Hur kan en passa åt båda håll bak där men inte den på roughtrax?! euro4x4parts hittar jag inte ens det jag letar efter på.. vart hat ni handlat?? jag köper inte delar av Toyota längre, inte sen dom skulle ha ungefär en månadslön för kolkanistern..
 6. Hunnjakt

  Lite bilder från glasmästarn..

  Mecki jobbar du som glasmästare? För du beskrev hela proceduren perfekt! Vi tänder även eld på rödspriten för att smälta/göra plasten mjukare och få finare kanter på glasen utan massa bryt märken!
 7. Hunnjakt

  Lite bilder från glasmästarn..

  Denna skall även få nya sido rutor, samma procedur men dom limmar man i skenan, vindrutorna kläms i en gummi list, här använder jag MYCKET vaselin för att få i den smidigt. Det är kladdet på rutan som syns!
 8. Hunnjakt

  Lite bilder från glasmästarn..

  Jo den håller ihop glasen med varandra, det är två glasskivor som är limmade eller pressvärmda ihop med plats imitten, det är det som gör att det inte blir massa farliga glasskärvor överallt..
 9. Här kommer lite bilder från jobbet.. dagens bil.. om ni undrar hur en glasmästares händer ser ut.. dom nya rutornas skärs ut av lamellglas.. Plasten mellan glasen måste separeras med värme.. vi gör det oldschool. ‭
 10. Hunnjakt

  ”Rock sliders” LC120

  Jo, så är det nog, Hammarlack tål lite oxå!
 11. Hunnjakt

  ”Rock sliders” LC120

  Snyggt byggt! Önskar man kunde bygga sådana saker själv.. vad lackade du dom med??
 12. Hunnjakt

  Taktält eller liten husvagn?!

  hallå i de blå! jag kikar efter en bättre lösning till alla nätter i skogen. taktält känns smidigt som fan men husvagn känns som det är bekvämast och man får mer plast för folk och grejor.. vad kör ni med och varför?
 13. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Jo jag har lovat mig själv att inte köpa allt för snabba grejor, jag får små horn i pannan när jag sitter bakom ratten eller styret på sånna saker.. jo 90ian vill helst ligga i 80-100 spannet innan resonans och vind brus börjar låta som fasen.. ja men någonstans där grafit grå och svart på breddare och sååå. Tur att svärfar har lackbox som 90an är för hög för att komma in i.....
 14. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Grym skillnad i sido stabilitet.. nej inte hittat orsaken till oljudet tror att det kan vara något lager längs drivlinan.... måste vara stor skillnad på fjädrarna då jag monterade dessa och lastade bilen full så sjunk den ihop och gick på genomslagsgummi.. jag har inga koner kvar dom lossnade från metallen när jag bytte och sen dess har jag kört utan gummi konerna i fjädringen.. den nya till långa är längre än den till korta.. jag beställde dessutom förstärkta..
 15. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Har ju fin besök i glasverkstan idag. fyfan för att köra den på öppna stora vägar! Vilken dröm och snabb död jag skulle gå tillmötes i en sån.. Det tar nästan emot att säga det men vill han byta jämt mot lc’n så blir det byte på stört... undra om man ska lacka lc’n mörkgrå industrifärg sån som tål mycket skit?! Vad tror forumet?
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.