Jump to content

Hunnjakt

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Hunnjakt last won the day on April 19

Hunnjakt had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

Profile Information

 • Location
  Jämtland
 • I drive
  LC 90, 3,4l V6. 1998.

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Tack mecki! får se om euro4x4 kan skaka fram ett kopplings kit åt mig, behöver bara få fram div packningar.. tror du man kan tillverka eventuella special verktyg på i garaget?
 2. Hmm är det någon som vet nu? Ca 4år efter..
 3. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Skillnad på nytt p gammalt.. skillnad på fjädrarna var det alltid! Stadgade upp lådan och sen bar det av, blev inte klar i kväll då ett av dom övre stagen till bakaxeln inte vill vara med och leka..
 4. Hunnjakt

  ADHDs Prado

  Tack euro4x4! Snabb och smidig affär!! men nu ska jag kunna åka som folk med extra Last i bilen! Och mindre vibrationer från lådan!
 5. https://www.mg-gualmini.com/ecomm1/en/
 6. https://www.blocket.se/vi/84502248.htm Tror denna kan bli rätt bra med hund låda och egen tillverkad kåpa på det. Men den ser låg ut, och luftfjädring bak?!
 7. Som glasmästare kan jag berätta att det kan bli problem med radio antenn och mottagning för denne om rutan spricker eller om kablarna i taket pillas på, kan även bli strul vid läckage..
 8. Har 1st arbetade hund för tillfället, en till på ingång i maj. funderar på lösningar med burar som inte tar upp hela skuffen på bilen, behöver 3st säten minst. Hur har ni gjort och vilka lösningar funkar för er?
 9. Det vart nya från euro4x4, hoppas på en skön åkning framöver!
 10. Har hittat en kille i australien, som tillverkar dessa, kan inte svara för om han är ärlig eller så men han verkar sälja mängder med skärmar! Är någon mer än jag intresserad av att köpa dessa? Finns till en jävla massa bilar..
 11. Söker enligt ovan, mått eller likande är subjektivt för svets och kap, så länge jag slipper bygga nytt, för det har jag inte svets eller kunskap för.. skick spelar ingen roll!
 12. Letar efter bra allternativ till fjädrar bak, har lite extra grejor där bak så orginal räcker inte till, dom som är i har rullat ca 500mil men är redan slut.. vill inte höja bilen något egentligen, för då måste jag köpa större däck..
 13. Söker en kåpa till en Hilux/Taro års mod 1990, skick eller färg spelar mindre roll, mvh
 14. Kolla med någon skrot om dom har, annars kanske det finns hos roughtrax dom har en massa pluggar sista jag var in där!
 15. Längesen man skrev något här, men nu sitter det nytt Knut kors längst bak, det gjorde alls skillnad i världen för vibrationerna som va i bilen vid 90-100.. FYFAN VA SKÖNT!! den gamla var inte fräsch alls, klappade som faen.. tack för tipsen, det blev Toyota org från Storbritannien för 250-300kr st ungefär..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.