Jump to content

ozzian

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  växjö
 • I drive
  Amarok v6, men sålde den just!

Recent Profile Visitors

304 profile views
 1. Jag pratade med Toyota idag ca 3000kr för mellanservice och 10-11000kr för fullservice,, 1500 0ch var 3000 mil,, minst 3000kr varje år lokala tog betydligt mindre, ca 300kr och för fullservice 5000kr
 2. vill du förklara service intervallerna? hur ofta fullservice, 2800 var 1500 mil är ju helt ok men 7800 hur ofta? Jo den bilen är enklare, och jag vet ej om jag tvunget ska ha en 2,8a, 3,0 är lite billigare. mtc är en bra sak men låsbar diff vet jag inte, jag hade det på amaroken men använde inte det på 2 år.
 3. Jag letar bil nu, hittade en 2017 2,8 för 350k fick dock en lite prischock: en som kör ca 1500mil per år sa att hans kostat 7500kr i service per år? kostar det alltså 15k /år om man kör 3000mil/år? detta och då ca 1liter/milen blir en hel del.
 4. Detta låter helt ok, jag trodde dom drog 1 dl till minst?
 5. Även tack till dig Ok som begagnad så blir då femsitsen betydligt billigare. det med offroad vet ja inte, som jag skrev ovan kommer jag inte köra på leråkrar eller sandöken men vinter i fjället och norrlands grusvägarna kan vara riktigt guppiga/skakiga, kan dynamiskt fjädersystem hjälpa där? Jag hade nyss en v6 amarok och den var grym men nu behöver jag inte flaket, därav LC. Och jag värderar nog framkomligheten mer än att köra i 150 till norrland.
 6. Tack så du anser inte äldre än 2015 och helst 5 sits utan takreels? hur är det med diff, något som är viktigt, jag kommer inte att köra i sandöken eller på leråkrar, men traktorvägar kan det bli och resor till vinterskidorter. Är en 200 dyrare i drift än en 150?
 7. Hejsan alla LC människor! Jag är sugen på en begagnad men undrar vilka årsmodeller som man ska passa sig för? Om man inte vill lägga massa servicepengar hur gammal vågar man köpa? 173,190hk? Tittar på 2013-2015 men vill som sagt inte vara på verkstaden hela tiden. Sjusits är ej någon fördel, men gärna massa utrustning. Jag ska ha den som jakt/fiske/resebil. Norrland som Polen är resmålen. Vad ska jag titta efter?
 8. Denna bil är fortfarande till salu, samma ägare nu? Är det större risk med en 200 än en 150?
 9. ozzian

  Taktält

  en gammal tråd, men om man har en pickup och har ett hundskåp bak, samma höjd som bilen och förstärker längst bak, kan man ha ett taktält om det skiljer 180 cm mellan takräckena, eller vad är maxmått?
 10. taktältet är jag intresserad av, pris, och storlek?
 11. hejsan igen, ursäkta att jag varit offline ett tag. nu är ju priset på mercan det dubbla men det jag läst om den så håller den inte? vad sägs om att importera en lc200? annars kommer amarok med en ny v6a på 224hk amarok har jag haft och den var trevlig, enligt mig jämförbar med hilux, lite sämre i terräng men lite bättre på landsväg jag har ju idag en skitfin landsvägsmaskin i audia6 allroad, men vill ha mer markfrigång. så just nu väntar jag på att provköra amaroken, men även v90cc kanske är en bil för mig, då med luftfjädring. jag kör ju 90% landsväg, men vill kunna köra ut på traktorvägar vid behov, inte rätt ut i bushen med en bil för halvmiljonen. h2 är det nått att kolla på? och igen tack för all hjälp
 12. missförstå mig inte fel, det känns som om jag ska ha denna motor så kan jag ta en hilux lika gärna, en pickupp är denna motorn ok för!
 13. h en disco 3 har jag testat men driftkostnaderna är stora, sålde denna efter 6 månader. men visst OM den håller så är det nog min bil, men är väldigt tveksam till kvaliten. men nya volvo xc90 som har frigång på 27cm är det en skitbil?
 14. ok, Tack Peder. men jag blev faktiskt besviken på motorn. ska man gå ifrån pickupp och ha en suv så är det i mitt tycke för att få en bättre landsvägsbil, och då ska den väl ha en snabbare motor, typ audiQ/ eller liknande.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.