Gå till innehåll

trooper

Members
 • Innehållsräknare

  71
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

trooper senast vann den dag 11 mars 2018

trooper hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

11 Good

Profile Information

 • Ort
  Gråbo
 • Jag kör
  KZJ 93

Senaste Profilbesöken

251 profilvisningar
 1. trooper

  Gran Turismo Baltica 2018

  Besökte Lettland en vecka och deltog i Gran Turismo Baltica 2018 tour,riktigt kul ☺️ http://www.granturismoevents.com/gran-turismo-baltica-2018/about/#Tabs
 2. trooper

  lamelldiff

  En något begagnad lamelldiff,suttit i en Toyota 8" axel. Små märken i huset efter pinjongen,inget som påverkar funktionen. 1400kr finnns i Gbg. http://www.euro4x4parts.com/parts/pbd4019-2150_differential_case_41301-60060.html
 3. trooper

  Softtrail Borås, 20-22/4-18

  Det är ju Uddevalla samtidigt ,den 21a. Ingen som ska dit ?. Tycker nog det är roligare att köra i Uddevalla än i Borås. Borås är ju kul med,men man har ju kört där ett oräkneligt antal ggr.
 4. trooper

  Blir snart galen

  Får kolla på det Mecki,kanske är nåt sånt. Bilen får stå inne och skämmas till den 23/3 då det är träff i Uddevalla.
 5. trooper

  Blir snart galen

  Har monterat bussningar som korrigerar castern i dom främre bärarmarna. Tyckte dom bakre bussningarna i främre länkarmar verkade bra,så dom bytte jag aldrig. Konstigt att det funkade bra i några veckor när jag slängde på nya däck,men nu börjar det komma tillbaka igen. Besmannen körde framhjulen på skakplattor,hissade även upp hjulen och bände på div sätt men vi kunde inte se något glapp någonstans. Har nya bussningar liggande till panhardstaget,får väl montera dom. Ska även prova att köra utan 30mm spacer innanför hjulen. Tackar för alla tips i tråden.
 6. trooper

  Blir snart galen

  Har ett otrevligt "dödsvobbel" vid ca 70-80 km/h. Monterade nya däck för nån månad sen,och då försvann det. Men nu börjar det komma tillbaka igen. Har bytt styrdämpare,alla lager i framaxeln,bussningar i länkarmar mm. Hjulinställning är kollad,helt ok. Kan ligga i 100-120 km utan problem,men i 70-80 hoppar man nästan av vägen. Otroligt irriterande.Nån som har nåt bra tips ?.
 7. trooper

  Nybes

  Jag bytte bägge bromsok fram,bromsslangar,bromsklossar,bromscylindrar bak och bromsbackar innan bes. Körde ett antal ggr i bromsprovaren på jobbet innan allt var perfekt. Bes mannen gjorde inget bromsprov,utan testade bara bromsarna på dom ca 10 metrarna in till hallen. Trodde jag skulle få anmärkning på avgasljudet,har bara ca 70cm rakt rör utan ljuddämpare efter turbon. Men det var inget problem.
 8. trooper

  Nybes

  Besiktigade min kzj70 idag utan anmärkning,med 37" mm .
 9. trooper

  "Ny" lyx-Toyota

  Efter att ha kört Lexusen som bruksbil i ett halvår undrar man ju varför man inte åkt i en sådan innan,istället för en massa andra skitbilar.
 10. trooper

  Annandagsträffen Borås, 2017

  Kanske blir mer än 1 Toyota i skogen på annandagen då .
 11. trooper

  Uddevalla 25/11

  Framförhållning vad är det ? I morgon (2/12) är det Decemberköret i Borås. Bara att släppa handbromsen och rulla dit. Men jag hoppar nog över morgondagens träff. Tvättat och pallat upp bilen för div rep/mod innan annandagsträffen. Nästa Uddevallaträff är den 27/1-18,missa inte den. Tänkte jag skulle flytta bak bakaxeln ca 5cm,och montera skivbromsar bak innan nästa körning. Nu är bakdäcken ganska nära främre hjulhuskant,men långt från bakre,blir ju så med höjningsfjädrar.
 12. trooper

  Turbo till 2h motor

  Har nog en CT12B liggandes tror jag. Vet inte om den passar till 2H motorn.
 13. trooper

  Uddevalla 25/11

  1 Toyota på denna trevliga träff iaf . http://www.4x4sweden.se/forum/viewtopic.php?f=8&t=62003
 14. trooper

  Uddevalla 25/11

  Nån mer Toyotaägare som skall besöka denna träff ?. Dålig uppslutning med Toyotor på årets träffar i västsverige tycker jag .
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.