Jump to content

TobbeZ

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Järfälla
 • I drive
  Ingen LandCruiser -ÄN!

Recent Profile Visitors

225 profile views
 1. Då vår LC har en benägenhet att skita ner sej vid bara ansynen av dåligt väder funderar jag på skärmbreddare. Är inte direkt ute efter Islandsbreddning men det vore kul om man kunde ha 285or på plåtisar innanför kanten. Runt 3-5 cm vore nog vettigt. Passform som en 100 är lite av ett plus då mycket av det jag sett efter att Googla känns lite svajigt - och helst inte synliga skruvar. Erfarenheter och tips gör mej glad.
 2. TobbeZ

  LC 100 -99 diesel

  Meddelande skickat.
 3. Jag letar efter en 100 eller möjligen 80 eller kanske till å med en 60 om den har AC (Hund) Då jag gissar att Hon Som Bestämmer kommer att trivas bäst i en 100 så är det priot. Jag själv trivs i min Caterham SuperSeven så för mej är komfort en bra stol- slut. Nu ska även HSB och Voffsingen trivas Jag vet ju så klart att dessa bilar kostar och jag har polare som åker både 80 och 100 och att en 80 för bara några år sedan gick för mer än nyare 100. På Mobile verkar de tre modellerna kosta ungefär lika mycket - från ca 6-20000 Euro - logiken verkar vara Noll! De Dieslar jag följt verkar ha gått för ca 150 k (pre update) men de flesta verkar på Blocket ligga på 185 -250K och inte bli sålda. Att 80 har rasat i till att ligga runt 75 i salupris .En polare köpte en hyfsad 50000 milare som går som kulor och krut för 50k i våras Vad ska man betala Hösten 2015? Svårt att motivera de säljande att att prut 100K Jo - jag är snål men vägled mej! Vad är det som jag inte fattar?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.