Gå till innehåll

MFI9

Members
 • Innehållsräknare

  514
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  31

MFI9 senast vann den dag 19 mars

MFI9 hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

286 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Lund
 • Jag kör
  HZJ 78 Troopie 2000

Senaste Profilbesöken

553 profilvisningar
 1. Standard är tredelad, varav en del är utgående axel ur växellådan. Den förstärkta är tvådelad och betydligt kraftigare i hylsan till splinsen så att den ska minska flex i väggarna och slitningar i splinsen. Jag har stoppat i både växel och fördelningslådan från 105:an i min 78:a och för att slippa kapa i bilen har jag byggt om spakarna så det passar. Renovering av orginallådorna gör jag för att ha i framtiden om jag får ett ryck och vill bygga tillbaka. Fördelen med 105:ans lådor är att de är betydligt kraftigare på de ställen där 78:ans är svag. Sen har jag hittat info om att 105:an har trycksmord fördelningslåda, vilket jag inte kunnat få bekräftat. Pumpen sitter tydligen ung. där 78:ans låda har PTO. Min bil har rullat ca 18 000 mil, och visst finns det slitage men inte värre än att den nog klarat 40 000 mil. Om det är värt det?? Svårt att svara på. Är hemförsäkringen värd kostnaden om det aldrig brinner eller du aldrig får ett inbrott?? För mig handlar det om att veta skicket på prylarna och vara rimligt säker på att det håller.
 2. För de som kör HZJ78 mfl som har en R151f bakom sin 1HZ kan det kanske vara intressant att se den svagaste länken i växellådan. From 2002 är biten lite kraftigare. Original till vänster och förstärkt till höger. Mvh M
 3. MFI9

  Hdj 80 1992

  Grattis!!
 4. MFI9

  Insynsskydd LandCruiser 100

  Vänligen se annonsreglerna: * Skriv var i landet prylen finns * Skriv med pris
 5. MFI9

  Leverans från Euro4x4parts

  Så trevligt när det knackar på dörren och lantbrevbäraren står med ett paket i famnen. 😄👌👍 Tack @micky.cat för snabb leverans.
 6. MFI9

  GRJ 79

  Tänk på att plåten kan spricka även vid främre delen av rutramen.
 7. MFI9

  Hur är FJ Cruiser att äga?

  @marenen kanske kan ge dig lite feedback.
 8. MFI9

  Bullbar HDJ80

  Kolla på www.fabryka4x4.pl hemsidan är på polska men mail på engelska går bra. Vettiga priser.
 9. MFI9

  Toyotahumor

  Kallas för "gangsterkeps". ASPW har en på sin 78:a, snickaren blev kanske inspirerad 😁😂
 10. MFI9

  Toyotahumor

 11. I dag är det föraransvar som gäller. Det innebär att även om inte besiktningen anmärker på att din bil saknar lastgaller mm som det faktiskt är krav på, så är det förarens ansvar att bilen uppfyller gällande krav och har rätt utrustning. Försäkringsbolagen har blivit mycket tuffare och ersätter inte tex skador om det går att koppla till brister i bilen eller kravställd utrustning.
 12. MFI9

  Frihjul

  Är det inte Power Take Out?? Take off har jag gjort många gånger som pilot 😁
 13. MFI9

  Frihjul

  Kan även vara bra när man använder PTO (om man har)..
 14. MFI9

  Adventuras BJ40

  Det finns gott om PL400, om du får problem att sätta ihop lådan. 🤣
 15. MFI9

  Toyotahumor

  Jag ringde till Toyota i Malmö i går och pratade med en trevlig människa angående reservdelar: -vad har du för regeringsnummer? -jag har inget regnummer då delarna jag behöver ska vara till en bil som är skrotad. -vad är det för bil....? -det är en HZJ105.. -näe du, jag får ingen träff alls på det numret... -🤣🤣🤣🤣
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.