Gå till innehåll

MFI9

Members
 • Innehållsräknare

  364
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  9

MFI9 senast vann den dag 1 september

MFI9 hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

113 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Lund
 • Jag kör
  HZJ 78 Troopie 2000

Senaste Profilbesöken

320 profilvisningar
 1. Passar HZJ78 samt troligen även 75-modellen. Komplett med fästen. Jag behöver det inte längre då min bil är personbil. Pris = vettigt bud. Finns för avhämtning i Skåne.
 2. MFI9

  Winch

  Prova https://www.winchmax.co.uk/ är inom EU, dvs ingen tull och vettig frakt mm. Mycket vinsch för pengarna och har fått bra kritik i tester. Har en själv och är nöjd.
 3. MFI9

  LC90 Diesel startar inte

  Här kanske du finner det du behöver: https://www.instructables.com/id/DIY-Immobilizer-Hacking-for-Lost-Keys-or-Swapped-E/
 4. MFI9

  Nog var det bättre förr ?

  Det är mer än bara föroreningar som gör att oljan behöver bytas, många tillsatsämnen dunstar/förbrukas vilket är minst lika stor orsak till att byta. https://www.horizonautocenter.com/about/blogs/articleid/1300/10-reasons-why-oil-change-is-important.aspx https://www.yourmechanic.com/article/what-is-the-shelf-life-of-motor-oil
 5. 😘
 6. MFI9

  Ewolderns Bj42

  Det är kanske inte optimalt, men borde fungera ändå, finns turbokit till 1HZ som fungerar bra och den är inte heller avsedd för överladdning. Så länge det är på en rimlig nivå....
 7. MFI9

  Ewolderns Bj42

  Det är väl överskottet på luft som håller röken nere, syns tydligt på trimmade Cummins som sotare rejält tills turbotrycket kommer och avgaserna blir klara/vita. Att laddtrycket är lågt borde inte bero på varken mottryck i röret eller hur högt pumpen är ställd, det är något annat som spökar.
 8. Nu är man hemma igen, trött och förkyld som en leguan på Svalbard, men det har varit kul.
 9. Men inte den sista
 10. Körde hemifrån 5, nu Rödby.
 11. Det kommer bilder på Instagram under taggen #btt2018 😀
 12. Näe, det är 2 år sedan och jag minns knappt vad jag fick till middag i går, får kika lite på gps en och fundera.
 13. När landar "rymd" - färjan och vad är beräknad ETA på rastplatsen där vi möts??
 14. MFI9

  Registreringsbesiktning 40 serie

  Generellt gäller 20% ökning av hk och 10% vridmoment. Men det kan även vara fordonsspecifikt. Tex kan det krävas byte av bromsar mm.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.