Jump to content

MFI9

Members
 • Content Count

  558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

MFI9 last won the day on September 7

MFI9 had the most liked content!

Community Reputation

367 Excellent

Profile Information

 • Location
  Lund
 • I drive
  HZJ 78 Troopie 2000

Recent Profile Visitors

817 profile views
 1. MFI9

  Bj42 i garaget

  Kanske https://eastcoastgearsupply.com/i-135581-toyota-8-arb-air-locker-rd132-all.html Eller liknande....
 2. MFI9

  Fälgar til L-C 200

  Om du har 5x150 I bultdelning så har jag 17" fälgar. 8 st varav 4 oanvända.
 3. MFI9

  Div. LC bilder

  Lite jobbigt när man är både pilot och Toyotaägare...
 4. Kan kanske bli intressant att åka till expon i framtiden, när fler utställare är representerade mm. För oss i Sydsverige är det inte länge till Abenteur Allrad och där "massan" av både besökare och utställare är gigantiskt mycket större och därmed ger mer valuta för körda mil. Fortsätt att bygga upp verksamheten så att värdet av expon ökar, då kommer nog fler. Tror det kommer ge mer utdelning än att angripa forummedlemmar med din besvikelse.
 5. MFI9

  The Mean Jean Machine

  Generatorn behöver lite varv för att ladda, 13.8 volt är rimligt om batteriet behöver laddas, sen sjunker spänningen tills batteriet är fulladdat. Spänningen i batteriet ska vara enligt bifogad tabell när batteriet är obelastat. Gäller bly/syra oavsett om det är agl eller gel. Men gäller inte för LiPo eller LiIon.
 6. Så länge du kan hitta en plåtbit på bilen som håller för jordklämman till svetsen, så gå bilen att rädda 😊👍
 7. MFI9

  car.info

  Jag hittade min bil med, när jag sökte på mitt regnummer på den sidan, men å andra sidan så finns min bil med på Google Street view 😏 så va ska man göra.??
 8. MFI9

  HZJ 79

  Som jag trodde, 7" 👍😊
 9. MFI9

  HZJ 79

  Sealed beam, typ USA-lampa?? Är det inte std 7" lampor som passar, borde inte vara några problem att hitta.
 10. Om du tittar på bilderna så ser du att den har fel flak. Hjulhusen bak passar dåligt till hjulens placering. Troligen kommer flaket från en 79:a. Annonserades ut för 20.000kr i februari... https://www.car.info/sv-se/license-plate/S/JYY814 Dessutom är den inte regbesiktad med den extra tanken, instrumentpanelen har bara en tankmätare, så den har inte haft två tankar från fabriken.
 11. Annonsen är borta från blocket, så någon har gjort affär 🤔🌲🌲🚙🌲🌲
 12. Jag siktar på att besöka BTT vartannat år, så jag står över i år. För den som vill ha lite försmak så har jag lagt in en massa bilder från 2018 i Babblar Hörnan och Div. LC bilder.
 13. Motor och axlar kan med rätt service och vård klar +60.000mil. Växellådan är jag osäker på vilken typ det är, om det är en R151f så har den vissa kända svagheter, googla och du kommer att få fram det du behöver veta. Om det är en H55F så är den lite "stubbig" att köra men betydligt starkare än R151f. Rost I ramen, framförallt i den bakre delen bör du kolla, ta med en liten hammare och knacka försiktigt (du behöver inte slå hårt), är ramen frisk så ska det låta klang, om det låter thumpf så är den troligen rejält rostig. I övrigt kan det vara rost i trösklar och hjulhus samt runt rutorna och i botten på dropplisten vid taket. Och dörrarna kan vara rostiga, kolla nedtill från insidan (öppning) även om det ser bra ut utifrån. Sen är det allt annat som är det samma som på alla bilar, ryker den vid kallstart, skicket på kylaren, är servicen skött mm mm. De mesta finns på nätet, delar kostar en slant som till alla Toyota men man behöver inte handla så ofta. Lycka till 👍
 14. 3B passar betydligt bättre till överladdning, så vitt jag vet är det inte en förkammardiesel. Om du väljer att göra installationen själv så rekommenderar jag att du köper ett färdigt kit, då får du allt du behöver samt instruktioner exakt hur jobbet ska göras.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.