Gå till innehåll

MFI9

Members
 • Innehållsräknare

  466
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  23

MFI9 senast vann den dag 29 oktober

MFI9 hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

219 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Lund
 • Jag kör
  HZJ 78 Troopie 2000

Senaste Profilbesöken

427 profilvisningar
 1. MFI9

  Solrosgaraget.

  Några bekanta ansikten
 2. MFI9

  Bullbar på importerad Lj70

  Jag höll på att skriva nej, sälj den till mig istället. 😁 Men det ska inte vara några större problem, den har nät, dvs tät konstruktion vilket uppskattas även om det inte är ett krav samt att vinschen sitter där och då motiverar utförandet. Tror du kan vara lugn på besiktningen.
 3. Kan försöka fixa bilder, har inte sätet hemma, så det kan ta några dagar.
 4. MFI9

  Solrosgaraget.

  Växellådan är iaf R150F...
 5. Jag har ett baksäte till en 78:a över. Vet inte om det passar. Saknar ett nackstöd men är i bra skick. Finns även bälten till baksätet om du har behov och lastgaller...
 6. MFI9

  Bekymmer regbes lb till pb

  @Toderjag tror (ej helt säker då det är rätt många år sen jag jobbade med sånt här) att om du kan visa att fordonstypen har eller finns reggad som PB i Sverige så ska du med hänvisning till det kunna få din bil godkänd. Alternativt så får du regga med baksäte och lastförskjutningsskydd bakom baksätet, det blir fortfarande LB men i fält 71 (övrig info) kommer du att ha inskrivet "säte i lastutrymmet" , och så får 3 pax. Förutsatt att lastytan blir tillräckligt stor...
 7. Tänk på att det inte är vikten som är problemet utan de vibrationer som blir när du kör. Om det inte är ordentligt fastsatt med belastningen spridd på tillräckligt stor yta i karossplåten så kommer du att få sprickor och så småningom lossnar det. Jäkligt snygg vagn du har 👍👌😀
 8. MFI9

  Inkoppling av Webastovärmare 1HZ

  Jag har en 1HZ och har en skarv på bränsleslangen där man vid installationen av diesel värmaren började med att ta bränsle. Troligen fungerade det inte så bra, då det numera går en slang från tanken via en utgång placerad på vänster sida.
 9. MFI9

  Fälgar 17x8, 5x150

  Ni kan oxo gå ihop 4 stycken om ni bara behöver 2 fälgar var 😁 Mao, fälgarna finns fortfarande kvar.
 10. MFI9

  LC 100 -99 diesel

  Den bytte ägare senast 2018-09-09 vilket är efter att @Hjohan skrev annonsen så troligen är den såld.
 11. MFI9

  Laddningsmätare Bj73

  Oj, hur har du lyckats med det?? Då är det troligen så att mätaren gått sönder, spolen i instrumentet klar ju en del överspänning, men mer än 25% över max nominell spänning är nog gränsen för de flesta vridspoleinstrument. Hoppas att det löser sig.
 12. MFI9

  Laddningsmätare Bj73

  Hej, Ser ut att vara en vanlig voltmeter, så den tar nog sin information från matningen till instrumenthuset. Borde inte vara svårare än så.
 13. Om det är en plugg med rak gänga så bör det vara en kopparbricka som tätar. Är det konisk gänga så finns risken att någon spänt för hårt och du har en spricka i godset vid hålet. Kan inte tänka mig att det skulle vara pluggen som läcker, alltså en läcka i pluggen. Har aldrig varit med om att det kan hända.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.