Gå till innehåll

MFI9

Members
 • Innehållsräknare

  293
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

MFI9 senast vann den dag 9 juli

MFI9 hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

27 Excellent

Profile Information

 • Ort
  Lund
 • Jag kör
  HZJ 78 Troopie 2000

Senaste Profilbesöken

221 profilvisningar
 1. MFI9

  Sänka dragkrok

  Inte ens säkert att den lösningen är avsedda för personbil, kan vara tänkt till traktor eller liknande. Då är kraven lägre. Till person/lastbil (finns??) fanns krav på glappfri förbindelse iaf tidigare och då faller nog afsas lösning.
 2. MFI9

  Sänka dragkrok

  Japp, kulan ska sitta på bilen då kontrollen omfattar skador, slitage och fastsättning. En justerbar lösning kan vara godkänd, titta tex på Triplex som har 50 + 60 kula och "kopplingsbygel". Sen är det alltid bättre och billigare att fråga en besiktningsingenjör först än att bli arg för att det man monterat inte blir godkänt.
 3. MFI9

  295/75-16 på 10" breda fälgar?

  Välkommen till forumet. Jag misstänker att du lättast hittar bilder på olika däck /fälgkombinationer genom bildsök på Google. Att tänka på är att ett utflyttat däck rör sig i en större radie när du svänger, finns flera som drabbats av att det tar i skärmkanter mm. Så mät noga innan eller försök att få låna en fälg för att prova med först.
 4. MFI9

  Bladfjädrar HZJ75

  Kolla med @valdas-76 om inte han har kvar mina gamla.
 5. MFI9

  Erik´s HZJ105

  Gallret behöver bara sitta monterat vid reg besiktning, vilket var vad jag förstår det du gjorde. Återkommande besiktning har inte lastförskjutningsskydd (galler) som kontrollpunkt längre, det är numera föraransvar att bilen är rätt utrustad. Polisen som man aldrig ser på vägarna längre, kan kolla och anmärka om det saknas.
 6. MFI9

  Köpa 60-serien i Sverige

  FYI, tråden är senast uppdaterad 2017...
 7. MFI9

  Erik´s HZJ105

  Med 200 km/h, som mätaren bör klara så tar det väl sådär en 500h eller ca 21 dygn ... 🤔
 8. MFI9

  Erik´s HZJ105

  Grattis till bilköpet, trevligt att bilen stannar kvar på forumet. Med en puls/signalgenerator så kan du simulera signalen från givaren och med stillastående bil få räknaren att tro du kör, men beroende på hur många mil du ska upp till så kan det ta tid...
 9. Hej, Välkommen till Toyotaträsket Finns en tråd om 2018.
 10. MFI9

  Information om 70-serien

  Jo det har jag, både motorer och växellådor, ev även axlar... Ska se om jag kan få över den till dig på mail så får du lägga in det rätt.
 11. MFI9

  Information om 70-serien

  Vi kan röra till det rejält genom att lägga till alla typer av växellådor och axelutväxlingar... 😁
 12. MFI9

  Bromsar

  Skillnaden i diameter på huvudcylindern har mest med hydraulisk utväxling att göra, bottnar pedalen så har du troligen fortfarande luft någonstans i systemet.
 13. MFI9

  Toyotahumor

  Varför ska du inte köpa en LC 90?? -därför att den inte är riktigt hundra! 😆😆😆 (sorry, kunde inte låta bli)
 14. MFI9

  Tisdagar i Löddeköpinge

  Det är varje tisdag under maj-mitten september . En del gånger har märkesklubbar träff och då kan det vara extremt mycket bilar av ett fabrikat, typ 120 Miator eller >150 Corvette. Har ännu inte sett så många HZJ78 där samtidigt dock 😋 Se mer på http://vikingatider.se/tisdagstraffarna/
 15. MFI9

  Tisdagar i Löddeköpinge

  Kom på plats lite för sent, så jag hamnade lite på sidan om den stora massan. Kan verkligen rekommendera en tisdag i Lödde för den som gillar hobbybilar. Bilderna är ca 10-12mb, finns det någon funktion i forumet för konvertering /komprimering när man lägger in bilder??
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.