Gå till innehåll

Blackstream

Members
 • Innehållsräknare

  37
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

Allt postat av Blackstream

 1. Blackstream

  Land cruiser 100 2005 Diesel

  Den skulle man köpa och stoppa i en kakburk och snaska på vid fina tillfällen
 2. Blackstream

  bakluckan i baklås!

  Prova att kolla sprängskisser på partsouq.com
 3. Blackstream

  Blackstreams Hilux

  Hilux En pickis som utrustats för familjeturer, två vuxna och två barn som är 7 och 9 år. Den kan synas lite varstans på nätet men vill ju dela med mig här oxå. Om man har funderingar är det bara att säga till, fler bilder eller träffas och dricka kaffet. DCAB 2,4D Automat, Premium Årsmodell 2016, uttagen hösten 2017. Den så kallade REVO-modellen. Shits n' Bits Kompressor, ARB Twin Snorkel, Safari Lådsystem, Frontrunner och egensnickrat Kompressorkyl, Engel Bord och stolar x 4, Frontrunner Tailgate assist Bug-deflector & vindavvisare Centrallås till bakläm CTEK DC/DC-Laddare, 60Ah AGM + separat skiljerelä vilket man måste ha med "smart" generator CTEK 230V, 10A laddare med supply-läge Inverter 12V/230 V, 200W Luftning uppdraget från bakaxeln Tuff-Fälgar KCR-box CTEK Battery Sense, batterimonitor Skärmar till kidsen Baofeng, handhållen VHF/UHF Cub- & wolfboxar Hasplåtar, ARB Recovery point, ARB 2"-Höjning, Ironman RSI Smartcanopy Takräcke, takgrind över kupén, Frontrunner Lastbågar x 4 över kåpa, Frontrunner Rock Sliders, Gobi-X Foxwing, Oztent med sidor Taktält, inte monterat än, Autohome Overland Belysning, runt om kåpa. Bakåt och åt sidorna kan tändas via separata brytare i kåpan eller alla samtidigt från kupén. Rocklights, kan tändas från panel i kåpa eller i kupén Extra backlljus som tänds när man lägger i backen
 4. Blackstream

  Blackstreams Hilux

  Nä, ingen tank. Har funderat på det, Finns ju ganska mycket plats under flaket. Men det ger ju mest lite mer pys under en kort stund, vilket ju e schyst för att blåsa bort parkeringskvitton från framrutan och sånt. Men man lär upp i ganska stor tank om det ska ge kapacitet som kortar ned t ex badringsfyllningstid tror jag, hur stor tank hade du?
 5. Blackstream

  Blackstreams Hilux

  No problem @Klydd. Med OT får man ju dom bästa trådarna. 😁
 6. Blackstream

  Blackstreams Hilux

  Tackar ödmjukast @Klydd. Det gäller oxå att ta sina foton i rätt vinklar och mosa på med diverse fotofilter så att misstag och annat döljs. Ang ARB-kompressor. På Hiluxen är det ett stort hål i motorutrymmet där jag gissar att det på tidigare modeller suttit ett till startbatteri. Så det fanns gott om utrymme till att få in ett förbrukningsbatteri och kompressor. Fästet till kompressorn är en batterihållare av aluminium som den lokala smeden fick förstärka upp. Självklart ska vi träffas nån gång, toyota4x4 kanske skulle ordna en träff?
 7. Blackstream

  Värme/fläkt i flaket.

  Har du funderat på isolerade hundburar med lite ventilation och 12V värmefilt? Köp en som är gjord för ändamålet, som tål en blöt hund. Ett extra AGM-batteri med skiljerelä så vet du att bilen startar oxå. Känns lyxigt att värma upp hela flaket, kommer krävas en hel del effekt speciellt om det är fuktigt, som det blir med blöta hundar.
 8. Blackstream

  Värme/fläkt i flaket.

  Svårt att fota, det är alltså i överkant på flakets sidor. Om man sticker in fingrarna så känner man hålen. Tex bakom baklyktan. Inser att det är svårt att förklara oxå 😁
 9. Blackstream

  Värme/fläkt i flaket.

  Hålen jag nämner ovan är ganska stora, kanske bara stoppa i lite filtermaterial i dom. Kolla dom och bedöm själv, de e ju inte 160mm men fyra ganska stora
 10. Blackstream

  Värme/fläkt i flaket.

  Något som är lätt att missa är att det finns hål i varje hörn på flaket som man inte ser med blotta ögat där det är väldigt bra att dra kabel genom.
 11. Blackstream

  LC 120 2005 säljes

  mmm, fet @Tobias
 12. Blackstream

  LC 120 2005 säljes

  Fin kärra. Men jag skulle gärna se bilder på Hiluxen med camper!
 13. Blackstream

  OK att kapa skyddsbågen på flaket?

  Tänk på att många kåpor inte tål speciellt mycket last. Jag kör stålkåpa, samma pris som glasfiber men man kan lasta 350 kg på den. Den väger lite mer. Jag har ett taktält som väger 75 kg + annat så då är det få glasfiberkåpor som klarar det utan förstärkningsbågar inuti.
 14. Blackstream

  OK att kapa skyddsbågen på flaket?

  Är det en rollbar? De e väl bara kosmetika? Bild?
 15. Blackstream

  Original Toyota fälgar med däck

  Spritt nya 18" med Bridgestone Dueler H/T 265/60/r18. Från en ny Hilux. 5st, varav 4 har legat i förrådet i 5 månader och ett suttit under bilen. Fälgarna är 18x7, 139,7x6. ET30. Navhål 106. Vi provar med 15 000 kr.
 16. Blackstream

  Markis bak

  Om du ska bygga själv så har den här siten bra material
 17. Blackstream

  Markis bak

  En variant, Smittybillt trail shade. Men känns som man kan köra med vilken tarp som helst istället. Jag har sett att en del kör med en foxwing sidopanel/extension från Oztent, sätts i takräcket. Deras teleskop-pinnar är bra. Sen skulle man ju ha en trasharoo som man pular ned den i.
 18. Blackstream

  Växellåda, hur?

  Står i manualen. Jag har en nyare Hilux. Där står det: Mellan H2/H4 kan man lägga i och ur under 100 km/h. Men jag brukar rulla sakta annars smäller det en del. Mellan H4 till L4, bilen stilla och i N Diffspärra, Måste va L4 och bilen saktare än 8 km/h. Man kan behöva "Jucka" lite. Men egentligen kan man inte göra fel, det är elektroniskt spärrat. Och, kolla din manual så att det inte blir dyrt.
 19. Blackstream

  Gäng luftnippel bakaxel

  Jag ska dra upp lutningarna på Hiluxen 16. Nån som har koll på vilken gäng det är till luftnippel på diffklumpen?
 20. Blackstream

  Höjning fram. Hilux -14

  Har ingen erfarenhet men dom här har: http://www.newhilux.net/phpbb/viewtopic.php?f=27&t=3538
 21. Blackstream

  Hjulinställning omöjligt enligt toyota pga höjning?

  Hej! Jag kommer förmodligen höja min hilux så skriv gärna hur du löst det. Hur mycket har du höjt?
 22. Blackstream

  5 st. stålfälgar Blackspoke 8x17

  Det finns prutmån alltså!
 23. Blackstream

  5 st. stålfälgar Blackspoke 8x17

  Jack Wheeler Rocky AT Matt Black 8x17 bultcirkel: 6x139.7 ET: 30. Navhål 110 mm. Har gått asfalt i ca 500 mil. Har aldrig varit nöjd med dom, är inte riktigt runda men funkar väl till nåns off roadkärra. Länk till Tyrelia 1700 spänn med prutmån? Finns i Västerås, är inte så sugen på att skicka eller trassla.
 24. Blackstream

  Sommar hjul 17"

  Är fälgarna fortfarande inte till salu?
 25. Blackstream

  Centrallås baklem?

  Tack för svar
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.