Gå till innehåll

Blackstream

Members
 • Innehållsräknare

  32
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

Blackstream senast vann den dag 21 februari

Blackstream hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

6 Neutral

Profile Information

 • Ort
  Västerås
 • Jag kör
  Hilux 2016, 2,4D, Auto,

Senaste Profilbesöken

52 profilvisningar
 1. Blackstreams Hilux

  Hilux En pickis som utrustats för familjeturer, två vuxna och två barn som är 7 och 9 år. Den kan synas lite varstans på nätet men vill ju dela med mig här oxå. Om man har funderingar är det bara att säga till, fler bilder eller träffas och dricka kaffet. DCAB 2,4D Automat, Premium Årsmodell 2016, uttagen hösten 2017. Den så kallade REVO-modellen. Shits n' Bits Kompressor, ARB Twin Snorkel, Safari Lådsystem, Frontrunner och egensnickrat Kompressorkyl, Engel Bord och stolar x 4, Frontrunner Tailgate assist Bug-deflector & vindavvisare Centrallås till bakläm CTEK DC/DC-Laddare, 60Ah AGM + separat skiljerelä vilket man måste ha med "smart" generator CTEK 230V, 10A laddare med supply-läge Inverter 12V/230 V, 200W Luftning uppdraget från bakaxeln Tuff-Fälgar KCR-box CTEK Battery Sense, batterimonitor Skärmar till kidsen Baofeng, handhållen VHF/UHF Cub- & wolfboxar Hasplåtar, ARB Recovery point, ARB 2"-Höjning, Ironman RSI Smartcanopy Takräcke, takgrind över kupén, Frontrunner Lastbågar x 4 över kåpa, Frontrunner Rock Sliders, Gobi-X Foxwing, Oztent med sidor Taktält, inte monterat än, Autohome Overland Belysning, runt om kåpa. Bakåt och åt sidorna kan tändas via separata brytare i kåpan eller alla samtidigt från kupén. Rocklights, kan tändas från panel i kåpa eller i kupén Extra backlljus som tänds när man lägger i backen
 2. Värme/fläkt i flaket.

  Har du funderat på isolerade hundburar med lite ventilation och 12V värmefilt? Köp en som är gjord för ändamålet, som tål en blöt hund. Ett extra AGM-batteri med skiljerelä så vet du att bilen startar oxå. Känns lyxigt att värma upp hela flaket, kommer krävas en hel del effekt speciellt om det är fuktigt, som det blir med blöta hundar.
 3. Värme/fläkt i flaket.

  Svårt att fota, det är alltså i överkant på flakets sidor. Om man sticker in fingrarna så känner man hålen. Tex bakom baklyktan. Inser att det är svårt att förklara oxå 😁
 4. Värme/fläkt i flaket.

  Hålen jag nämner ovan är ganska stora, kanske bara stoppa i lite filtermaterial i dom. Kolla dom och bedöm själv, de e ju inte 160mm men fyra ganska stora
 5. Värme/fläkt i flaket.

  Något som är lätt att missa är att det finns hål i varje hörn på flaket som man inte ser med blotta ögat där det är väldigt bra att dra kabel genom.
 6. LC 120 2005 säljes

  mmm, fet @Tobias
 7. LC 120 2005 säljes

  Fin kärra. Men jag skulle gärna se bilder på Hiluxen med camper!
 8. OK att kapa skyddsbågen på flaket?

  Tänk på att många kåpor inte tål speciellt mycket last. Jag kör stålkåpa, samma pris som glasfiber men man kan lasta 350 kg på den. Den väger lite mer. Jag har ett taktält som väger 75 kg + annat så då är det få glasfiberkåpor som klarar det utan förstärkningsbågar inuti.
 9. OK att kapa skyddsbågen på flaket?

  Är det en rollbar? De e väl bara kosmetika? Bild?
 10. Original Toyota fälgar med däck

  Spritt nya 18" med Bridgestone Dueler H/T 265/60/r18. Från en ny Hilux. 5st, varav 4 har legat i förrådet i 5 månader och ett suttit under bilen. Fälgarna är 18x7, 139,7x6. ET30. Navhål 106. Vi provar med 15 000 kr.
 11. Markis bak

  Om du ska bygga själv så har den här siten bra material
 12. Markis bak

  En variant, Smittybillt trail shade. Men känns som man kan köra med vilken tarp som helst istället. Jag har sett att en del kör med en foxwing sidopanel/extension från Oztent, sätts i takräcket. Deras teleskop-pinnar är bra. Sen skulle man ju ha en trasharoo som man pular ned den i.
 13. Växellåda, hur?

  Står i manualen. Jag har en nyare Hilux. Där står det: Mellan H2/H4 kan man lägga i och ur under 100 km/h. Men jag brukar rulla sakta annars smäller det en del. Mellan H4 till L4, bilen stilla och i N Diffspärra, Måste va L4 och bilen saktare än 8 km/h. Man kan behöva "Jucka" lite. Men egentligen kan man inte göra fel, det är elektroniskt spärrat. Och, kolla din manual så att det inte blir dyrt.
 14. Gäng luftnippel bakaxel

  Jag ska dra upp lutningarna på Hiluxen 16. Nån som har koll på vilken gäng det är till luftnippel på diffklumpen?
 15. Höjning fram. Hilux -14

  Har ingen erfarenhet men dom här har: http://www.newhilux.net/phpbb/viewtopic.php?f=27&t=3538
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.