Gå till innehåll

SID112233

Members
 • Innehållsräknare

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

Profile Information

 • Ort
  Skövde
 • Jag kör
  Saab 9-5
  HZJ80
  KTM Adventure 950 S
 1. OK att kapa skyddsbågen på flaket?

  Jag har kollat på 2 olika kåpor, den ena är - PLB - VINDIC, denna verkar finnas till 2006-2015 med eller utan lastgaller) Båda dessa sitter som sagt på den äldre generationens Hilux (2004)
 2. OK att kapa skyddsbågen på flaket?

  Vilken årsmodell har du? På de äldre hilux'arna (typ 2004 års modell motsvarande) som jag monterat eller demonterat kåpa på så har den kunnat vara kvar. Den hamna då på insidan i kåpan.
 3. Varierande tomgång + svårstartad

  Någon framgång?
 4. Varierande tomgång + svårstartad

  Hej Några frågor: -När byttes bränslefiltret senast? Kanske börjar bli tätt? -Hur gammal är diesel i tanken? Dagens diesel från macken är inte lika hållbar att lagerhålla. -Hur långt har motorn gått? -Har den gått varm någon gång? Jag skulle börja med att byta bränslefilter, därefter göra ett kompressionsprov.
 5. Kamrem, å andra servicedelar

  Jag har köpt en del servicedelar och reservdelar till min från både milneroffroad.com och autodoc.de Funkat bra till min 1HZ motor.
 6. Fälgar/ däck

  Hej! Jag hade dessa på min 80'a. Om du är intresserat av bra begagnat vill säga? https://m.blocket.se/skaraborg/Sommar_Vinterdack__6_bult__Hilux__L200_mfl_69474661.htm?ca=13&w=1
 7. BJ75 pickup, Arb spärr

  Finns den kvar?
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.