Gå till innehåll

trasker

Members
 • Innehållsräknare

  20
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

1 Neutral

Profile Information

 • Ort
  Skellefteå
 • Jag kör
  Hilux -90

Senaste Profilbesöken

179 profilvisningar
 1. trasker

  En mycket fin LC alt Hilux köpes

  Hej, Familjen växer och även om vår Hilux -89 går som andrabil så är den för liten. Jag tänker ha kvar den för en kompis säljer man inte, men letar efter en Land Cruiser alternativt en 4-dörrars Hilux i mycket fint skick. Allra helst en bensin då vi har köpt hus centralt och det inte kommer bli många mil per år. Jag kommer att ta mycket väl hand om din pärla! Observera att det är ett mycket fint exemplar jag letar efter. Priset bör vara max 120 000. Den får gärna stå i norr men allt 2 timmar från Arlanda går också bra.
 2. Hej, Då familjen växer börjar vår X-Cab vara för liten så vi måste skaffa en D-Cab. Nuvarande Hilux med Taroemblem är hyfsat kittad med någon liten höjning, bågar, skärmbreddare och lampor överallt. Nästa bil vill jag kitta mer i Arctic Trucksanda. Är det någon som skulle kunna berätta för mig vilken årsmodell som lämpar sig bäst för detta utifrån tillgänglighet och pris på höjningskit och vilka årsmodeller som är lättast att höja? Är det en diesel man måste ha för att den ska orka med höjning och stora däck? Det är ju ganska begränsat med bensinare i Sverige men nackdelen med dieseln är ju att skatten är hög och det blir många kronor per körd mil bara i skatt. Alla tankar mottas med stor tacksamhet! Bild för inspiration, inte min bil.
 3. trasker

  Montera flakbåge Hilux -90

  Jag borrade hål underifrån, det vill säga använde de hål som redan finns i flaket, med all sannolikhet avrinningshål. Kapade inte i durkplåten utan borrade igenom detta och monterade bågen. Sitter som en smäck.
 4. trasker

  Kromad frontbåge

  Hej, Jamen strålande! Vet du vart infästningen på en Hilux ska göras? Är fästena något man kan svänga ihop själv eller måste man få tag i dem också? Jag är i alla fall intresserad av stt köpa den, skickar PM.
 5. trasker

  Montera flakbåge Hilux -90

  Hej, Har köpt en superfin flakbåge till min bil. Ska montera den men har en fråga. Flaket är invändigt klätt med durkplåt. Ska jag kapa ut ett hål där flakbågen fäster mot flaket i botten eller ska jag bara borra hål för bultarna? Alltså, kan jag montera bågen ovanpå befintlig durkplåt?
 6. trasker

  Flakskydd till Hilux 89 köpes

  Helst i Västerbotten eller Norrbotten.
 7. trasker

  Kromad frontbåge

  Vad passar den på för bil?
 8. trasker

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  På bilden där man ser en nylackad ram, vad har du använt för typ av färg? Funderar på att fixa upp min också, den är helt rostfri och det skulle vara trevligt om den så förblev.
 9. trasker

  Vilka grillar passar?

  Är det någon som vet om det är samma infästningar på alla grillar 89-97 eller om det skiljer sig mellan åren? Jag ska skaffa kromade blinkers, lyktsarger och grill till min -90a. Men tittar man på Ebay verkar det som att det bara är de första årsmodellerna som har delad grill och lyktsarger, från ca -93 verkar grillen och lyktsargerna sitta ihop. Har redan monterat blinkers och nu behöver jag de andra delarna. Blir bra detta!
 10. trasker

  Hitta bed liner till en Hilux -90

  Har du någon bild att skicka över? Min syster bor i Borås, så jag är ju ner med ojämna mellanrum. I vilken riktning från GBG bor du?
 11. trasker

  Inget helljus Hilux -90

  Löst! Det var ett sådant pinsamt fel att jag knappt vågar skriva det. Hade kontrollerat säkringarna för helljus och halvljus många gånger. Men det var en helt annan säkring som hade gått. Vet inte om det är i min bil det är trollkopplat eller om det ska hänga ihop som det gjorde. Nu fungerar allt och det är raka vägen till besiktningen i veckan.
 12. trasker

  Inget helljus Hilux -90

  Jag har felsökt länge nog för att vända mig hit nu! För några dagar sedan upptäckte jag att helljuset inte längre fungerar. Jag vet inte om detta hände i och med att jag plockade ner halva interiören och lackade om den, eller om det är ett helt separat fel. Har i alla fall plockat ner stora delar av den för att se om det kan vara ett jordfel, men hittar inga jordpunkter. Instrumentpanelen har jag inte orkat lyfta ur ännu, men jag har lossat den för att känna efter att alla kontakter sitter i som de ska. Har hittat massvis med info om detta problemen på webben, men då fungerar alltid ljustutan, vilket min inte gör. Inget helljus i någon form och inte heller den blå lampan i panelen lyser. Några tips på vart jag bör leta?
 13. trasker

  Flak till Hilux

  Hej, Vilken årsmodell passar flaket till?
 14. trasker

  Flak Hilux -90

  Om någon vet av ett rostfritt flak till en Hilux -90 som dessutom är fritt från bucklor, hör av er!
 15. trasker

  Hitta bed liner till en Hilux -90

  Oj! Sugen på att sälja? Problemet brukar vara att firmorna i UK inte vill skicka så stora paket till Sverige.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.