Gå till innehåll

Felix

Members
 • Innehållsräknare

  153
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  7

Felix senast vann den dag 10 februari

Felix hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

72 Excellent

1 följare

Om Felix

 • Födelsedag 1992-06-16

Contact Methods

 • MSN
  naeslund_92@hotmail.com
 • Website URL
  www.ypmb.se

Profile Information

 • Ort
  Danderyd
 • Jag kör
  HZJ79
 • Yrke
  Ägare: www.ypmb.se - skärgårdsnära event och tjänster

Senaste Profilbesöken

482 profilvisningar
 1. Ringde toyota och fick svaret 6R7 som färgkod, verkar stämma när jag googlar:)
 2. Hej Josh! Såhär ser det ut i papperna på min hzj79 med 50mm kula, ej triplex. 3500kg i dragvikt på kulan
 3. Hej! Hur hittar jag färgkoden på min bil? Grön som synden, reg nr: RHL582 sen har jag oroginalstolarna kvar från min bil, förarstolen är vääldigt sliten och passagerarstolen ok. Finns det något värde i dessa? Hörde att stolarna från troopie bilarna renoveras när dom blir slitna då dom passar så bra i dessa bilar och svårt att hitta värdiga ersättare. Men hur är det med stolarna från pickupen?
 4. Felix

  innerskärm

  Tack för svar:) är plåt innerskärmen/hjulhuset fram jag menar, tänkte om den gick att köpa ny någonstans? alltså skärmen som man skruvar ytterskärmen i hjulhuset.
 5. Felix

  innerskärm

  Hej! vart köper man innerskärm till 70serien till rätt pris? är till min hzj79 så den serien av bilar alltså. Nya bladfjädrar bak, gärna med höjning, tips?
 6. Felix

  HZJ 79

  Nu har det meckats lite till. Bilen förbereds som reklampelare till båtmässan. Ska bli banderoll på flaket med info, så behövde lige ballare stuk för att dra till sig uppmärksamhet. Blir heltid med min egna firma YPMB- skärgårdsnära Event och tjänster. from första April för min del. www.ypmb.se
 7. Felix

  GRJ 79

  Schysst! ser bra ut. Hur kommer det sig att det blir stål som galvas och inte Alu?
 8. Felix

  Solrosgaraget.

  Löjligt proffsigt! Kommer bli riktigt bra, fin känsla när den är redo att användas. Mer bilder där man ser hela bilen?:)
 9. Felix

  GRJ 79

  Fan den där är så jävla cool😎😎 vad är tanken med det ombyggda flaket? Något mer som ska byggas om?
 10. Felix

  Et och fälgar hzj79

  någon som vet om 7” breda 16” fälgar med 5 i et funkar? Är väl bara 5mm mer inåt än 0i et? Det borde ju passa om en 8” bred fälg med 0 i Et passar. Tänker jag rätt?
 11. Felix

  Et och fälgar hzj79

  Möjligtivs så att dom är till salu?:)
 12. Felix

  HDJ80 1997, ARB, BF goodrich etc

  Hej! har för avsikt att sälja min HDJ80. Reg nr: XZA843 Ingen bråttom affär alls så känns ingen stress. Bilen är höjd (vet ej hur mkt men tippar på 3-4") 315/75-16" däck på svartlackerade alu fälgar. Safari snorkel ARB Bullbar Lightforce extraljus ca 45 000mil starta och går fint, inga missljud ny servad med oljor och filter nybytt kamrem LB-regg följer med baksäten Omlackad i riktigt snygg grön. tonade rutor elhissar diffspärrar fram och bak (bak fungerar ej just nu, kan tänkas laga beroende på pris) Elektrisk taklucka som fungerar och är tät. nya drivknutar i framaxeln på båda sidor. Webasto Dieselvärmare Pris: 119000:-
 13. Hej! Vad för et har originalfälgar på en hzj79? Någon som vet det? Och vad bör man tänka på vid nya fälgar? Ska åka 315/75-16 däck
 14. Felix

  Bf goodrich km2 265/75 16 5st

  Sålda!
 15. Felix

  Hdj 80 1992

  Jag har men HDJ80 från 1997 som kan vara till salu, höjd, ARB bullbar, 35” däck, safari-snorkel, nylackad i en galet snygg grön, tonade rutor, nybytt kamrem osv. Hör av dig om det är av intresse.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.