Gå till innehåll

Felix

Members
 • Innehållsräknare

  120
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  3

Felix senast vann den dag 2 juli

Felix hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

27 Excellent

Om Felix

 • Födelsedag 1992-06-16

Contact Methods

 • MSN
  naeslund_92@hotmail.com
 • Website URL
  http://tel nr: 073 sju23 23 sex 7

Profile Information

 • Ort
  Danderyd
 • Jag kör
  HZJ75
 • Yrke
  Verstadschef

Senaste Profilbesöken

256 profilvisningar
 1. Felix

  Ewolderns Bj42

  Ser riktigt bra ut! Hur är den att köra med nya motorn? Vad får du för effekt ur den tro? Förklara närmare med ”diskbollarna” jag förstår inte..
 2. Felix

  Knapp till fönsterhiss 80serie

  Enl rubrik, knapp till fönsterhiss, har en som bara går ner. Hos Toyota var dom svindyra. Någon som vet var man köper nya billiga annars?
 3. Hur ska man göra by the book när man byter knutarna och ska fetta in dessa? Jag har tömt tuben med fett som följer med, masserat in allt vid knuten och kört mer drivaxeln för att fås lät att röra sig och få ner fett över allt. Men, ska det sedan smörjas med jämna mellanrum ner i axeln? Det känns inte som att det är ”permanent” smort där direkt, bör ju överleva mycket längre om man får dit lite smörj någon gång ibland? Sitter ju en nippel på ”styr-knuckeln” ska man öppna där (eller bor med ABS givaren, känns enklare) och hälla ner något?
 4. @Klydd nu har jag rivit ner ena sidan och det var bara skrot av knuten, tusen miljoner delar var den i. Har bytt ena sida och provkört. Å YES det funkar nu!! Styrning och drivning kör på helt i sin ordning. Grymt kul!!
 5. Hej! Nej har inte gjort det ännu, blir i september troligtvis:)
 6. Hej! Vilka sajter ska man använda sig av för att nå ut till Tyskland, Holland, Frankrike och där LC är poppis? Vad finns det för köp och sälj sajter? Ska ge mig på ett försök att sälja bj45an nämligen.
 7. Felix

  Drömmen om en 40serie

  Nu är tältet uppsytt, blev riktigt bra! Bild på stolarna som oxå stoppades i för typ 9månader sedan, waeco kylen passar som en smäck imellan. Sjukt grymt att kunna ha kall dricka och armstöd när man kör.
 8. Där sa du något smart, det är ju jäkligt rimligt! Den har ju öppen diff i fördelningslådan med högen i. Blir att byta knutar till att börja med innan någon vidare felsökning sker så får jag se. Tack som fasiken för tips.
 9. Det tar stopp när man svänger och fullkomligen rinner ut olja ur höger soda på framaxeln, jag förmodar en sprängd Drivknut som gått i bitar och pajat p-box och gjort att det ej går att svänga så mycket. Låter det rimligt? När jag lägger i högväxeln så går det att köra men känns som att det slirar utan missljud, typ som att kopplingen skulle vara helt slut, men på lägen så greppar det som satan och funkar bra. Vad kan vara rimligt fel?
 10. Felix

  HDJ80

  Hittade en på blocket där jag inte kunde hålla mig. Höjd 2,5” ARB kofångare och riktig safari snorkel, webasto 5kw dieselvärmare. Så riktigt bra utrustad. Bonus var bra underredsbehandlad, tonade rutor och omlackad i ballare färg. Ny generator, 5st servicekit, drivremmar, bromsklossar, handbromsvajer och huvudbromscylinder följde med helt nytt. Det var bonus. Det tar stopp när man svänger och fullkomligen rinner ut olja ur höger soda på framaxeln, jag förmodar en sprängd Drivknut som gått i bitar och pajat p-box och gjort att det ej går att svänga så mycket. Låter det rimligt? När jag lägger i högväxeln så går det att köra men känns som att det slirar utan missljud, typ som att kopplingen skulle vara helt slut, men på lägen så greppar det som satan och funkar bra. Vad kan vara rimligt fel? en bild:
 11. Felix

  Drömmen om en 40serie

  Jag fortsätter lite från helgens meckande. Ska på resa till Polen i sommar, sova på flaket och lite äventyr. Bygger en 2.0 version at ställningen på flaket med rör från press & son, varit gamla täckarällnnngar till båtar, allt är återvunnet. Behövt köpa grejer för ca 350:- hittils, sen kommer kapelltyg från England som ska form sys runt ställningen. Äntligen monterat stötdämpare fram och lagat (förhoppningvis) ett läckage från styrservot. Var en spricka i behållaren som en polare hjälpte mig att TIGa ihop idag. Nu lite Bilder: Stötdämparfäste på axeln: Sprickan i pumpen: Stötdämpare som köptes för ett halvår sedan Blev riktigt nöjd med fästena, känns helrätt Rörramen till flaket Min kloka sambo kom på att vi kunde knäcka rören lite för avrinning vid regn Är smidigt att ha en Pappa som ägt en båttilbehörsaffär (och snodde med sig halva butiken hem när han sålde den) då finns det fina krokar att få gratis så man kan hänga av sig kläder eller liknande på vid entrén till tältet.
 12. Felix

  Drömmen om en 40serie

  Raptor bedliner på insidan Grundfärg 2k epoxi. Här ser man även att jag spacklat upp ribborna på taket där det är förlängt, så det ska se enhetligt ut. Gick roligt bra med snyggt resultat tycker jag Sprutat på 2k lack själv faktiskt Notera att ett rör i buren saknas på förarsidan så jag ska få plats, och den dåliga lacken på flaket efter bara ett halvår... Monterat med nya lister och smörjmedel på skruvarna Bonusbild på en dikeskörning i vintras
 13. Felix

  Drömmen om en 40serie

  Åååh lite till bonusbild på båten jag renoverar/ bygger samtidigt. Är på lack just nu hela båten Fick ett ryck på hasplåten av någon anledning Demontering tak, var så sjukt fula svetsar och tråkigt jobb gjort så var tvingen att snygga till det Droplist svetsad och svetsar nerslipade Epoxi och fog för att snygga till
 14. Felix

  Drömmen om en 40serie

  Fortsätterlite med mer bilder Demontering av gamla axeln Brötigt och tungt Packade om framaxeln med schyssta p-boxar Fan vad underbart med nymålat, ompackat, nya bromsskivor och ok.
 15. Felix

  Drömmen om en 40serie

  NU verkar photobucket funka igen så provar att ladda upp lite nya bilder. Eller inte så nya då dom första är mellan 12 och 6månader gamla. Pappa hjälpte mig att måla flaket (som nu är ommålat igen pga asdålig grundfärg) nya framaxeln med skivor och spärr Min sambo slipar rost Nya spoa fästen och hål för att flytta fram axeln 3cm Färg på, målad med isotrol grundfärg som är transparent och isotrol pansar som är svart.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.