Jump to content

Felix

Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Felix last won the day on June 17

Felix had the most liked content!

Community Reputation

106 Excellent

1 Follower

About Felix

 • Birthday 06/16/1992

Contact Methods

 • MSN
  naeslund_92@hotmail.com
 • Website URL
  www.ypmb.se

Profile Information

 • Location
  Danderyd
 • I drive
  HZJ79
 • Occupation
  Ägare: www.ypmb.se - skärgårdsnära event och tjänster

Recent Profile Visitors

646 profile views
 1. Felix

  HZJ 79

  Klart du ska ha en kran Fredrik, stenhårt ju! Blandade bilder nedan. Polarn köpte automatlåda till sin 60a och fick med en kaross. Båtar som byggs och renoveras, den mörkgråa max2 an är till salu. Sitter Yanmar 6LP på 300hk i den, Toyota motor i grunden. Sista bilderna från nuvarande semester i Varberg med kitesurf och vindsurf
 2. Felix

  HZJ 79

  225/95R16 är dessa. Från en nyare 79a. lite uppdaterade bilder på bilen:
 3. Felix

  HZJ 79

  Har ju denna pärla som daily driver nu, så bytte till lite rimligare hjul, framförallt för jag inte ville ha skärmbreddare och det gick lite onödigt tungt med tunga släp å stora hjul. Före och efter bilder. Blev så jävla söt med originalhjul tycker jag, är riktigt nöjd med funktion och utseende.
 4. Nu är det lagat och löst! Sitter en ej vattentät kontakt i balken längst bak där man kopplar på sig till släpvagnskontakten. Så det var snabbt gjort att klippa bort den och skarva med vattentäta limskarvar. Dock fick man klippa en kabel i taget då det inte var samma färger på in och utgångar av kontakten. Swn var det felkopplat från original då 12v+ matning till släpvagnen gick på bakljuset på bilen, så det lös bara när jag la i backen😂 så det är åtgärdat. Dragkroksbalken fick bli demonterad, renslipad och målad även i all hast:)
 5. Hej! Har spänningsfall med strömmatningen fram till kontakten för släpvagn. Har precis bytt själva kontakten till en ny fräsch men har bara mellan 10-3 volt i kontakten ungefär. Är det någon som vet vart skarven sitter på kabelhärvan där man kopplar på kablaget som går bak till kontakten? och om det är skarvat med kontaktstycke eller schysst från fabrik eller om det brukar vara eftermonterat med abiko kabelskor och möjligtvis där som det ärgat och blivit dålig kontakt? Alla tips är väldigt välkomna!
 6. Felix

  Adventura Hilux

  Stenhård ju! Kommer bli sjukt snyggt med nya kofångaren!
 7. Felix

  Taktält

  Intresserad av ett taktält, beg i vettigt skick eller om någon vet vart man köper nytt till rätt kurs?
 8. Slå gärna mig en pling eller dra ett sms, det där är intressant. 0737232367
 9. Kan meddela att 315/75R16 passar med 8" breda fälgar fram och om det var et0 eller minus10 på dessa utan att modifera något alls. tar inte i vid varken fullt rattutslag eller flex. har 30 mm höjnignsfjädrar + 30mm spacers på fjädern. Dock är det inget jag rekommenderar då dessa fälgar blir jävligt breda. 7" med et 0 hade varit mer lämpligt. Någon som har tips på lite mindre däck? typ runt 33" som är mönstrade men mer lämpliga att åka till vardags med? Bilen blir lite trött med trailer och kör min 79a som DD nu. Så ska sälja dom större däcken.
 10. Hej! någon som har artikel nr på givaren till diffspärren i bakaxeln på 80serie? samt knappen för öppning och stängning av takluckan?
 11. Felix

  HZJ 79

  Ja färgen kan vara schysst, behöver en polering till med lite mer kärlek så kommer den bli finare. Färgkoden heter: 6R7 haha om du inte hittat något är inte oddsen superhöga att jag hittar något, kändes mest som en skön grej att kunna koppla på men funkar ju ok att damma i 4hjulsdriften även. Det lär var skön framkomlighet med fulldiffat i skogen iaf, bara prövat när framdiffen funkade och det var ju sjukt vad den tog sig fram i 3dm snöslask med is och typ 2kg i däcken.
 12. Felix

  HZJ 79

  Går det att koppla om elen till diffspärr så jag kan lägga i spärren l bakaxeln utan att lägga i 4wd?
 13. Felix

  HZJ 79

  Lite div bilder. bytte elmotor till diffspärren bak idag. Gick sjukt smidigt. Bonusbilder på när bilen används i arbetet. Kör eget nu med skärgårdsnära event och tjänster samt reparation av aluminiumbåtar. Svetsar och bygger nytt. Så det handlas endel med båtar och skruvas med dom och kör.
 14. Felix

  Adventuras BJ40

  Snyggt! Vad betalade du för det jobbet med blästringen?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.