Gå till innehåll

Felix

Members
 • Innehållsräknare

  102
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

Om Felix

 • Födelsedag 1992-06-16

Contact Methods

 • MSN
  naeslund_92@hotmail.com
 • Website URL
  http://tel nr: 073 sju23 23 sex 7

Profile Information

 • Ort
  Danderyd
 • Jag kör
  HZJ75
 • Yrke
  Verstadschef

Senaste Profilbesöken

123 profilvisningar
 1. Felix

  Automatlåda passande 12HT

  Söker automatlåda som passar mot 12ht motor. Har inte bråttom alls, så om någon springer på annons utomlands eller liknande så är jag spekulant. Kan byta mot 3B motor med turbo och intercooler + lådor. Manuell låda passande 12ht går även att ha som dellikvid. finns även turbo och bränslepump från toyotas 4,2L motor som är anpassade för 315hk (yanmar marinmotor delar) att byta mot en låda.
 2. Tja! Ska byta kamaxellager i en 4,2L td Toyota maskin. Överliggande enkel kamaxel, så lagerhalvor i toppen och överfall som ska bytas. Något jag bör tänka på vid byte? Hur får jag loss dom gamla lagrena utan att skada ytan? (Gäller egentligen en yanmar 6LP marin motor men blocket är Toyota) _________________
 3. Felix

  3B sökes

  har en 3b med turbo till salu efter sommaren. blir en helt ny bil med turbomotor, blir riktigt bra!
 4. Felix

  automat passande 12ht

  Söker automatlåda som passar mot 12ht motor. Har inte bråttom alls, så om någon springer på annons utomlands eller liknande så är jag spekulant. Kan byta mot 3B motor med turbo och intercooler + lådor. Manuell låda passande 12ht går även att ha som dellikvid. finns även turbo och bränslepump från toyotas 4,2L motor som är anpassade för 315hk (yanmar marinmotor delar) att byta mot en låda.
 5. Felix

  2H och 3B-turbo motor

  Hej! Har 1st 2H motor från en HJ60, 4L dieselsexa som går som en klocka. Komplett motor med startmotor, generator. Suttit i bil som gått 33k mil, går som en klocka. 1st 3B motor turbokonverterad, komplett med 4växladlåda och fördelningslåda. Sitter i en bil just nu, fungerar klanderfritt. Riktigt bra drag i bilen just nu trots 35” däck monterade. Går att provköra för att känna på drivlinan, nybygga oljor i vlådorna och olja+filter i motorn. Finns i Åkersberga norr om Sthlm city.
 6. Felix

  Turbo till 2h motor

  Hej! Ska konvertera en 2H motor med turbo, någon som har lämpligt aggregat liggandes?
 7. Felix

  Blinkers Bj40

  2st som sitter på framskärmarna, hela och fungerar. Någon som behöver? Byta mot något? Skräpar mest just nu
 8. Felix

  Art nr grenrör 12HT

  Någon som har koll på vettig turbo att konvertera 2H motorn med?
 9. Felix

  Art nr grenrör 12HT

  Har redan en 2h motor så är bara grenrör jag tänkte på men tack för tips med valdas annons;) Tror jag ska Foka på att hitta vettig turbo sen så svetsar jag om bef grenrör så det passar. Yes tänkte byta maskin i 45an. Vore kul med lite riv i bitarna!
 10. Hej! Någon som vet om 12HT grenröret passar på 2H motorn? om så är fallet någon som har ett art nr på grenröret så man kan se om toyota fortfarande tillverkar det:) ? Söker även automat passande 2H motorn:)
 11. Felix

  ombyggnation av bromsar

  Funkar rätt bra nu! Luft som var den stora boven + gamla lastavkännaren. fick lufta på t-korset och lufta mycket och länge.
 12. Hej! Har köpt mig en 2H motor som jag tänkt hinka ner i bj45an. Men söker framförallt efter en Automat, alternativt 5vxl manuell med tillhörande fördelningslåda. Någon som har detta? Söker även grenrör till 12HT motor (om det passar 2H motorn? ) alternativt artikel nr på grenröret för att se vad det kostar nytt? En liten blänkare så kommer ju min 3B motor med turbo + 4VXL låda och fördelningslåda med kraftuttag att säljas när detta ska bli verklighet (ganska långt fram)
 13. Felix

  ombyggnation av bromsar

  Precis så tänkte jag med Mecki! Prövade montera lastavkännaren igen men det blev katastrof, den gick inte att lufta trots att nippeln gick att lossa. Så ska byta tillbaka till t-korset nu och lufta som en dåre.
 14. Felix

  ombyggnation av bromsar

  Tack för tips! Har köpt rätt typ av slavcylindrar anpassade efter min axel (med stora diametern alltså) Demonterat lastavkännande ventil och och ersatt med ett t-kors. Nu bettar bromsarna lite, men pedalen tar i botten. Huvudbromscylindern är anpassad för skivor fram och trummor bak. Senaste luftningen fick jag ut luft från bromsarna ett tag men till slut verkar det bra. Ska pröva ännu mer idag. Har ju en planerad trip till Gotland på torsdag kväll och vore kul om det funkade till dess...
 15. Tjenis!! skivbromskonverterat in BJ45a efter gamla trummor fram. Ser nu att jag har läckage på slavcylindrarna bak. Dom är anpassade för trummor fram och har en diameter på 28,5mm. Original på bilar med skivor fram är dia på slavcylindrarna 25,4mm. Någon som vet om det går att köra dom som är anpassade efter skivor fram? på bilder från: http://www.euro4x4parts.com/toyota_part ... l_cylinderså ser dom identiska ut men att diametern på cylindrarna skiljer bara. Känns ju som att det vore bättre att köra med dom som har liten diameter iom att jag nu har skivor fram. Någon som vet om dom olika slavcylindrarna har samma bultmönster och passar på samma axlar?
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.