Gå till innehåll

Felix

Members
 • Innehållsräknare

  137
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  5

Felix senast vann den dag 10 oktober

Felix hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

49 Excellent

1 följare

Om Felix

 • Födelsedag 1992-06-16

Contact Methods

 • MSN
  naeslund_92@hotmail.com
 • Website URL
  http://tel nr: 073 sju23 23 sex 7

Profile Information

 • Ort
  Danderyd
 • Jag kör
  HZJ75
 • Yrke
  Verstadschef

Senaste Profilbesöken

343 profilvisningar
 1. Felix

  Orginal splitfälgar till bj75 och verktygsväska

  Hej! Jag har nog en vev till övers. Har kapat bort fästet till reservhjulet så behöver inte veven. Kommer dock från en 79a men lär vara samma.
 2. Felix

  HZJ 79

  Krängt på däcken på nya fälgarna, tvättat och polerat bilen även. Föesökte mig på bes men nerslag pga utan ljuddämpare och inte lastavkännande ventil till bromsarna pga jag plockat bort den vid byta av bromsrör. Men har beställt ny som ska monteras i veckan. Ljuddämpare på så nu är den tyst och fin igen. Krängde på allt själv för hand målade bromstrumman
 3. Felix

  FELSÖKNING kupéfläkt hzj

  FELSÖKNING avklarat avklarat, kolen i elmotorn är kaputt
 4. Felix

  Kupefläkt 12volt

  Söker fläktmotor 12volt till min HZJ79 kolen har gått åt pipan så den funkar inte, någon kanske har bara elmotorn eller så? annars tips om billigaste stället att köpa? Har hittat på yourex för 858 ex moms
 5. Tja! På 79an fungerar inte fläkten på någon hastighet alls. Mätte en snabbis nu ikväll och när jag kopplat ur motståndet och mäter på kablarna till elmotorn har jag bara 12,2 volt på ett av alla lägen. Annars 0 volt. sitter säkringen på förarsidan vid fötterna eller finns det mer säkringar någonstans? Någon som vet om eventuellt klassiskt fel?
 6. Felix

  Hjul, höjningskit, avgasrör, stolar HZJ79

  Låter ju aldelles bländande bra! Vart kan jag hitta bilder att titta på?:)
 7. Felix

  Hjul, höjningskit, avgasrör, stolar HZJ79

  Jsg förstår, ja en aning skrymmande med stolarna. Vad vill du ha för dom? Har du en bild? Får se om man kan få med stolarna med någon annan som ska åka sträcken, eller skicka på en pall med DHL
 8. Felix

  Hjul, höjningskit, avgasrör, stolar HZJ79

  Tja Valdas! 32” är ju rätt lagom, vad ska du ha för en uppsättning som är fräscha och ok skick?:)
 9. Felix

  Hjul, höjningskit, avgasrör, stolar HZJ79

  Stolarna är högintressanta! Fälgarna får vi se, lite stort med 17” och mycket pengar ut just nu, mja jag får suga på den karamellen. Sla du upp mot Sthlm något? Skåne är sällsynt att jag har vägarna förbi..
 10. Felix

  Hjul, höjningskit, avgasrör, stolar HZJ79

  Nä köpte den här en vecka innan jag sålde 45an. Vart lite för mycket bilar när jag och tjejen köpt hus också.
 11. Felix

  Hjul, höjningskit, avgasrör, stolar HZJ79

  Låter lovande med stolarna. Har du bild? Hur sitter man i dom? Fällbara framåt? Alltid svårt i dessa bilar då det inte får bygga för mkt uppåt. Vart håller du hus?
 12. Felix

  HZJ 79

  Tackar! Haha ja jag håller ögonen öppna:) yes diffspärrar fram å bak. den fick ny ruta idag oxå. 1400:- senare, bra att känna folk hos glasmästaren. Det låter väldigt intressant med dom däcken å fälgarna, har du bild? Har klämringarna varit isär på länge? Balanserade?
 13. Hej! Söker höjningskit till hzj79 minst 2” däck och fälg söker jag med, eller framförallt däck typ 32” med lite mönster så det ser ball ut. Passande stolar eller någon som renoverar till rätt kurs, förarstol sjukt slut. Avgasystem om någon har kvar ett original efter ombyggd?
 14. Felix

  Land Cruiser BJ45

  Mecki har du en original hytt ståendes? Är den i vettigt skick är han nog intresserad.
 15. Felix

  HZJ 79

  Nu kan det bli officiellt. Sålde precis 45an så kan visa senaste inköpet från förra veckan: även köpt mig ett hus med min Sambo så är lite projekt nu. Bygger även 2st båtar och underhåller 2st till. Har ju en 80serie om jag skulle bli rastlös oxå. söker höjningskit, avgassystem och någon som kan blästra ram till rätt kurs.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.