Gå till innehåll

silverstål

Members
 • Innehållsräknare

  136
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

Profile Information

 • Ort
  Poker
 • Jag kör
  HDJ100
 1. silverstål

  Motor vibrationer...

  Hos lokala Toyotahandlaren, alternativt Amayama.
 2. silverstål

  Skyltbelysning till LC120 2003-2009

  Jag lämnar inga som helst garantier för passform. På en modell 100 sitter de dock riktigt bra
 3. silverstål

  Skyltbelysning till LC120 2003-2009

  https://www.aliexpress.com/item/2X-Car-LED-License-Plate-Lights-12V-SMD3528-Number-Plate-Lamp-For-Toyota-Land-Cruiser-Prado/32706508527.html? De lyser vädlgt starkt.
 4. silverstål

  Framaxel knas

  testa även västskåne http://ditonet.dk/ med mina begränsade kunskaper i detta mystiska språk, så har jag gissat mig fram till att det FORTØJSKLUMP 4WD du söker.
 5. silverstål

  OBD2 på LC100 1999?

  Fick adaptern relativt fort, ca 3 veckor från Kina. Provade som hastigast med Torque, fick det inte att funka. Köpte nyss Torque Pro och la in inställningarna och nu kopplar adaptern in sig. Den säger att den läser felkoder, dock så finner den inga, jag ska dubbelkolla med Techstream om det finns några. Livedata funkar. Varvtal, hastighet fart, kylvätsketemperatur och bränsleflöde funkar. Kanske nån till. Jag verkar ha haft fel ang. de olika versionerna av ELM327. Se https://www.elmelectronics.com/products/ics/obd/#ELM327 FW 1.5 är inte heller officiell, men den verkar fungera på min bil iallafall.
 6. silverstål

  EXPEDITIONSTRAILER

  Sanslöst gullig
 7. silverstål

  OBD2 på LC100 1999?

  Problemet är ju att våra vrålåk inte är kompatibla med obd2-protokollet. Den du länkar till säger ju att det är firmware 2.1 (om du nu köpt den där). Jag har precis beställt en obd2-adapter med blåtand som ska ha firmware 1,5. Återkommer när den dykt upp och det är väl om en månad eller så.
 8. silverstål

  OBD2 på LC100 1999?

  Det är beroende på vilken obd2-adapter du har. Tydligen finns det olika kinesversioner. v2.1 funkar tydligen inte, vidare skall v1.5 ha mjukvara för fler protokoll.
 9. silverstål

  Brake booster failure

  Tändningen på, minst. Ännu bättre om motorn går på tomgång.
 10. silverstål

  Brake booster failure

  I Techstream finns det en procedur för luftning av bromsar. Väldigt enkelt att följa med instruktioner i programmet. Går ut grova drag ut på följande: Välj vilket hörn som skall luftas Håll foten på bromsen Kör igång luftningsproceduren Öppna luftningsnippeln Programmet räknar ned från fyra till noll Håll kvar foten på bromsen Stäng nippeln Ta bort foten från bromsen Detta uföres lämpligen med en assistent Om det räcker när du bytt brake boostern får du avgöra själv.
 11. silverstål

  Servicefråga

  Finns det inte ens smörjkoppar på kardanaxeln? Annars håller jag helt och hållet med, lär dig känna bilen och ta hand om den själv.
 12. silverstål

  OBD2 på LC100 1999?

  Det som skulle kunna tänkas fungera är är väl detta: https://www.clublexus.com/forums/gs-2nd-gen-1998-2005/691167-anyone-got-torque-pro-working-2.html#post9029065
 13. silverstål

  Brake booster failure

  Kunskapen om våra slagskepp är väl tämligen låg i detta land, då försäljningen har varit väldigt låg. Att följa en verkstadsmanual är en sak, men djupare kunskap än så tror jag är sällsynt. Jag ska kolla om min techstream funkar. Återkommer med resultat, men du kan få vänta ett tag.
 14. Hur böjer man Land Cruiser? Samma som i pistvakt? En Land Cruiser, två Land Cruisers, tri eller fler Land Cruiseran?
 15. En bil från 2003 har viktbaserad fordonsskatt, så om den släpper ut en musfis eller 10ton CO2 per km spelar ingen roll pengamässigt. Fälgar med 10mm mindre inpressning BORDE inte vara några problem att köra på, särskilt inte med i sammanhanget så smala däck som 235:or. Det mest irriterande med fälgar till LC är annars den lite ovanliga centrumhålsstorleken.
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.