Gå till innehåll

Highgrade

Members
 • Innehållsräknare

  78
 • Gick med

 • Besökte senast

Webbplatsen Anseende

0 Neutral

Om Highgrade

 • Födelsedag 1948-08-01

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.dustmanandersonband.se

Profile Information

 • Ort
  VIKEN
 • Interests
  DUSTMAN ANDERSON BAND
 • Yrke
  Blueskonsult

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Highgrade

  Insynsskydd LandCruiser 100

  700kr
 2. Highgrade

  Insynsskydd LandCruiser 100

  Yes. Skicka PM
 3. Highgrade

  LC 120 4.0 HighGrade CrossSport 2003-2009

  Köper en skadefri, välvårdad, rökfri, ej terrängkörd, LC 120 med dokumenterad service. Beige- alternativt gråmetallic äger företräde, även beige skinninredning. Ej miltal över 20000. Pris upp till ca 160 tkr. Välkommen!
 4. Highgrade

  LC 120 D4D HighGrade WideBody 2007 - Pris 123 000 kr

  Nix, såldes för 125 tkr. Det tog 5 mån att sälja den. Den gick till Finland. Har återkopplat - mycket nöjd! Kör Mazda CX-9 awd 3.7 v6 nu men saknar min LC. Bor i Skåne om du vill kan jag kolla på nån här om du vill..? Gott om optimister som tror att dom ska få hur mycket som helst för +10 år gamla bilar...
 5. Någon som vill göra ett klipp? P.g.a. att jag inte kör så mycket nuförtiden beslutade jag för en tid sen att sälja rubricerade LC. Tyvärr har det varit en röra utan dess like där bilen sålts 2 ggr av mig. Allt har varit klart men när pengarna skulle fram fanns inga sådan... I augusti lämnade jag bilen till bilförmedlare som testade den och som också haft en drös köpare utan pengar alternativt inte varit kreditvärdiga. En privatperson i Mellansverige kontaktade mig vid sidan av och skulle komma till helgen och köpa. Han kom aldrig, hans mobilnummer var hemligt. Alltså står jag här med min mycket fina rökfria (inga skador på skinnklädseln, lackskador, repor eller bucklor. Det finns 2 små bubblor i fronten där lacken rest sig som kan lagas med lackstift.) LC beigemetallic med grå skinnklädsel och 7-sits till salu. All utrustning utom luftfjädring. Jag har ägt bilen sen -09 och i min ägo kört den ca 25000 mil. Den har full servicebok (plus min egen dokumentation) som vid senaste service, 30600 mil, tog slut så verkstan fortsatte stämpla längst bak i boken .I samband med service byttes kondensor och ACC´n kollades. Bilen är nybesiktigad och fina sommar- respektive vinterhjul medföljer med många mil kvar. Såklart har den drag. Nya textilmattor plus gummimattor till kupé och bagagerum finns förstås. Dessutom är den KCR-chippad, något jag gjorde strax efter det att jag köpt den av en Toyota i Köping. Har låtit montera en elektrisk motorvärmare med kupéfläkt. Kamrem och vattenpump bytt vid ca 26500 mil. Önskas verkstadsreferens så är det inga problem. Mitt pris är lågt satt då jag vill avyttra bilen. Jag är inte intresserad av att prutnissar. Flera uppköpare har lagt något lägre bud än vad jag begär. Om du är intresserad så skicka PM.
 6. Vet någon här var man kan få tag i original eller OEM till en 07:a? Hos Toyota Sweden kostar en sats om 2 lamphållare snudd på 1000-lappen. Om det finns nåt begagnat så kan det vara ett alternativ. Bildelsbasen och Laga har inget men det kanske finns sajter utomlands som demonterar alt säljer till bättre priser? Tacksam för snabbt svar...
 7. Highgrade

  Land Cruiser 120 4.0 årsmodell 2003-2009 köpes

  Sorry, men jag vill ha en automat
 8. Beigemetallic Highgrade med beige skinn önskas köpa till rätt pris med mätarställning om max ca 15000 mil. Alla tips emottages tacksamt.
 9. Har en god vän som kör rubricerade fordon i främmande land som ägt den sen ny. Han tänkte ta hem den som flyttgods men har fått vitt skilda förslag till vad värdet är på svenska marknaden. Han kan tänka sig ett pris mellan 180-200 tkr. Prisvärt? Hör av er!
 10. Highgrade

  LC 120 4.0 2003-2009

  Kanon, tack! Toyota anger ju 1,35 l/mil,blandad, så? Ringtrycket spelar säkert roll också. Min diesel har en 5-växlad automat. Färddatorn är inte värst exakt så jag snittar ca 1,1 l/mil blandad vilket ju är bra för en best som denna...
 11. Highgrade

  LC 120 4.0 2003-2009

  Funderar på att köpa en LC 120 bensin nu när jag kör så lite. Har funnit några stycken i Sverige och utomlands (Nordiskt vinterpaket är bra och sånt kan väl kollas av Toyota?). Funderar på VAD den egentligen drar då man aldrig får några bra svar på detta. Flera av er kör väl bensinmodellen så återkoppla gärna.
 12. Highgrade

  Skorrande ljud vid lågt varvtal

  Är fixat! Lätt som en plätt, sa verkstan... Bilen till salu nu. Kommer inte att köra mer än 500 mil nu per år mot 3800 mil tidigare.
 13. Kolla under Sälj här på forumet. Välkomna!
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.