Gå till innehåll

Wiberg Sr

Members
 • Innehållsräknare

  590
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  9

Allt postat av Wiberg Sr

 1. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  Förlåt @Klydd - dina glassbilder - de räddade helgen 😋😘👍.
 2. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  @Rylander Tackar för fina bilder 👍
 3. Wiberg Sr

  LC90 Diesel startar inte

  Vi håller tummar och väntar i spänning!
 4. Wiberg Sr

  CTEK D250TS

  @Klas Kan det vara en Smart Pass du har tro? Den gör D250S lite mer kompetent tror jag. SmartPass
 5. Wiberg Sr

  Overlanding.nu Expo 2019

  Vi önskar alla friluftsintresserade välkomna till Overlanding.nu Expo 2019. Anmälan ligger i butiken - http://www.overlanding.nu/forum/index.php?/store/category/2-träffar/ - och fram till 31/12-2018 är det rejält rabatterat pris. Boende hanteras av: https://www.camping.se/sv/campingar/2960/Bjorkebo-Camping/ . Uppge " Overlanding.nu Expo 2019 " vid bokning av boende för rabatterat pris. Mer info kommer ang program, utställare etc etc. Följ tråden här: http://www.overlanding.nu/forum/index.php?/topic/802-overlandingnu-expo-2019/ Bli med på denna resan gubbz and gummz!
 6. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  Jag är ledsen men jag måste kasta in handduken i år igen . Har bara dåliga ursäkter så dom ska ni slippa. Men nu är jag så förbannat trött på att missa stora mässor så jag blev lite biblisk i mitt tänk: Om inte du kan komma till berget så får la berget komma till dig änna. Så sagt, så gjort - 👉 här kan ni läsa mer :D
 7. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  Är relativt klar och HSB har gett tummen upp. Jag hoppas bara jag kan vara borta från jobbet då... Är en Norsk delegation som som kör ner över- vet inte om jag joinar dem eller kör solorace ner till lyxlirarna från Götet som ska åka fin båt och grejor . Håller tummarna för att grejorna faller på plats .
 8. Wiberg Sr

  2-taktsolja i diesel

  Donald hade tweetat fake news med en gång men jag är övertygad efter att ha läst någorlunda igenom. Konklusionen var att det egentligen bara var negativt och man förkortar livet på spridarna med 2-takt olja? I högtryckssystem i alla fall. Då blir det nya spridare då - oerhört tjatigt att byta motor titt som tätt...
 9. Wiberg Sr

  Erik´s HZJ105

  Första " ärligt " skruvade bilen jag har läst om . Hoppas det löser sig.
 10. Wiberg Sr

  Taktält eller liten husvagn?!

  Enig i allt ovan. Det som hade gjort det ännu mera optimalt är att placera det på en off road släpvagn. Skillnaden på off road släpvagn och dylik husvagn är att den första går att bygga själv relativt enkelt medan den senare är betydligt bökigare att få till ( IMHO ). Har tittat lite på Hero Camper här i Norge och den retar inte köpnerven det minsta. Det är både plus och minus med släpvagn men med en familj på 5 är utrymme en bristvara. Jag romantiserar om hur mycket smidigare det hade varit med ett komplett, alltid- redo- att -rulla-släp med lyftanordning till tältet, rejäl batteribank, solceller, stor kyl/frys, gasolspis och en rejäl kolgrill. Plus evt lite bagage 🤪 .
 11. Wiberg Sr

  MrWIBs HDJ100

  God tur bror!
 12. Wiberg Sr

  ”Rock sliders” LC120

  Snyggt! Har ca liknande.
 13. Wiberg Sr

  Licens

  I wish - bara allmänt förvirrad .
 14. Wiberg Sr

  Licens

  Ahhh - killen med koll 😁. Undrar om inte jag är på Arctic Trucks Expo då? Jaja, det går flera tåg.
 15. Wiberg Sr

  Licens

  Åker ni upp i kväll eller i morgon @Rylander?
 16. Wiberg Sr

  Licens

  Ok. Det är väl jag som lever i twilligt zone då. Trist att de ska vara så förbannat krångliga. Vad säger svenska bilsportförbundet då?
 17. Wiberg Sr

  Licens

  Är du säker på det Thomas? Vi brukar bara lösa endagslicens. Det är för försäkring etc. Har aldrig hört att man måste ha tävlingslicens. Med mindre det är tävling då så klart men du tänker på Rudskogen va? Den som Østfold offroadklubb håller i.
 18. Wiberg Sr

  Renovering av BJ73 -85

  Fantastiskt häftigt! Är det något skjutfält man hittar gamla tanks på för de står väl inte helt random passerade antar jag? Spelar du WoT @Wenjad? Mtp KV-85 gissningen .
 19. Wiberg Sr

  HDJ80 -96, Tant grön

  Det var länge sedan! Bilen blev riktigt bra med lite nya pryttlar!
 20. Wiberg Sr

  Masaimara 2018

  Vilket äventyr! Fina bilder .
 21. Wiberg Sr

  Softtrail Borås, 20-22/4-18

  Tack för tips Klydd. Postade den samma infon på Overlanding.nu.
 22. Wiberg Sr

  HVO 100 (100% förnybar miljödiesel)

  Ahh! Tackar. Har ju folk till att välja växel i min bil vettö . Men är bekant med fenomenet, kände inte till namnet.
 23. Wiberg Sr

  HVO 100 (100% förnybar miljödiesel)

  @Mecki Utveckla " spika " Mecki. Den fattar jag inte helt.
 24. Wiberg Sr

  Video från Vinterträff 2018

  En av deltagarna på Overlanding.nu's Vinterträff 2018 har klippt ihop en riktigt fin " feel good " film från Värmland. Märkligt hur 2 meter snö och minus 20 grader kan se så inbjudande ut . Man glömmer lätt https://youtu.be/zuD0poKTsuE
 25. Wiberg Sr

  Max’s BJ40

  Jösses vilken fin bil Max! Han farbrorn i inlägget ovan är ju väldigt " bias " vad gäller modellen men denna var riktigt läcker .
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.