Gå till innehåll

Wiberg Sr

Members
 • Innehållsräknare

  596
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  9

Allt postat av Wiberg Sr

 1. Wiberg Sr

  MrWIBs HDJ100

  Stort! Vad betalar @Klydd per klick 😉😁
 2. Wiberg Sr

  Hdj80

  Ja det tror jag nog men vad säger HSB om den saken???? 🤣😉👍
 3. Wiberg Sr

  Solrosgaraget.

  Tack för svar . Jo, det där med skydds-skägg ser jag. Kan tänka mig att det dammar rätt friskt. I rent informativt syfte då: Lanolin är får-fett, Fluidfilm är det mest(?) kända varumärket. Har, enligt de flesta jag har snackat med, en helt galen krypförmåga. Inte så kul att skruva på bilen efter behandling kanske men de flesta bultar och muttrar lossar till gengäld väldigt enkelt. http://www.bilkontroll.no/fluid-film Owatrol är väl klassisk oljebehandling men som torkar och är lite mer mekvänlig. Läggs på ren och torr ram med tryckluft. https://bilpleiekongen.no/produkt/owatrol-olje/ Det råder en rätt häftig debatt mellan Tectylanhängarna och Lanolingubbarna på systerforumet här i Norge 😆. En av flera trådar. https://www.nlck.no/forum/viewtopic.php?f=27&t=16787&hilit=Fluid Om du eller @Klydd tycker det är spam i garaget så kan man kanske skapa en lika livlig tråd här med ovan info som utgångspunkt .
 4. Wiberg Sr

  Solrosgaraget.

  Mycket snyggt @Rylander! Det är snart dags för min gamla dam att få samma underställsbehandling. Vad använde du? Stålborste, tryckluft och allt annat du hittade? I Nlck är det många som menar att Lanolin och/ eller Owatrol är det bästa som finns när det gäller att skydda sina älsklingar mot rostmasken. Vad gäller i Solrosgaraget?
 5. Wiberg Sr

  Till salu Land cruiser HZJ80

  Jag lägger ut din annons på Overlanding.nu - då träffar du i bägge läger; Toyota- och Overlanding. Härlig bil med rätt utrustning 👍
 6. Wiberg Sr

  Solrosgaraget.

  Ja nu blir det ju lätt att lägga i Drivern.... 😙....
 7. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  Förlåt @Klydd - dina glassbilder - de räddade helgen 😋😘👍.
 8. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  @Rylander Tackar för fina bilder 👍
 9. Wiberg Sr

  LC90 Diesel startar inte

  Vi håller tummar och väntar i spänning!
 10. Wiberg Sr

  CTEK D250TS

  @Klas Kan det vara en Smart Pass du har tro? Den gör D250S lite mer kompetent tror jag. SmartPass
 11. Wiberg Sr

  Overlanding.nu Expo 2019

  Vi önskar alla friluftsintresserade välkomna till Overlanding.nu Expo 2019. Anmälan ligger i butiken - http://www.overlanding.nu/forum/index.php?/store/category/2-träffar/ - och fram till 31/12-2018 är det rejält rabatterat pris. Boende hanteras av: https://www.camping.se/sv/campingar/2960/Bjorkebo-Camping/ . Uppge " Overlanding.nu Expo 2019 " vid bokning av boende för rabatterat pris. Mer info kommer ang program, utställare etc etc. Följ tråden här: http://www.overlanding.nu/forum/index.php?/topic/802-overlandingnu-expo-2019/ Bli med på denna resan gubbz and gummz!
 12. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  Jag är ledsen men jag måste kasta in handduken i år igen . Har bara dåliga ursäkter så dom ska ni slippa. Men nu är jag så förbannat trött på att missa stora mässor så jag blev lite biblisk i mitt tänk: Om inte du kan komma till berget så får la berget komma till dig änna. Så sagt, så gjort - 👉 här kan ni läsa mer :D
 13. Wiberg Sr

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  Är relativt klar och HSB har gett tummen upp. Jag hoppas bara jag kan vara borta från jobbet då... Är en Norsk delegation som som kör ner över- vet inte om jag joinar dem eller kör solorace ner till lyxlirarna från Götet som ska åka fin båt och grejor . Håller tummarna för att grejorna faller på plats .
 14. Wiberg Sr

  2-taktsolja i diesel

  Donald hade tweetat fake news med en gång men jag är övertygad efter att ha läst någorlunda igenom. Konklusionen var att det egentligen bara var negativt och man förkortar livet på spridarna med 2-takt olja? I högtryckssystem i alla fall. Då blir det nya spridare då - oerhört tjatigt att byta motor titt som tätt...
 15. Wiberg Sr

  Erik´s HZJ105

  Första " ärligt " skruvade bilen jag har läst om . Hoppas det löser sig.
 16. Wiberg Sr

  Taktält eller liten husvagn?!

  Enig i allt ovan. Det som hade gjort det ännu mera optimalt är att placera det på en off road släpvagn. Skillnaden på off road släpvagn och dylik husvagn är att den första går att bygga själv relativt enkelt medan den senare är betydligt bökigare att få till ( IMHO ). Har tittat lite på Hero Camper här i Norge och den retar inte köpnerven det minsta. Det är både plus och minus med släpvagn men med en familj på 5 är utrymme en bristvara. Jag romantiserar om hur mycket smidigare det hade varit med ett komplett, alltid- redo- att -rulla-släp med lyftanordning till tältet, rejäl batteribank, solceller, stor kyl/frys, gasolspis och en rejäl kolgrill. Plus evt lite bagage 🤪 .
 17. Wiberg Sr

  MrWIBs HDJ100

  God tur bror!
 18. Wiberg Sr

  ”Rock sliders” LC120

  Snyggt! Har ca liknande.
 19. Wiberg Sr

  Licens

  I wish - bara allmänt förvirrad .
 20. Wiberg Sr

  Licens

  Ahhh - killen med koll 😁. Undrar om inte jag är på Arctic Trucks Expo då? Jaja, det går flera tåg.
 21. Wiberg Sr

  Licens

  Åker ni upp i kväll eller i morgon @Rylander?
 22. Wiberg Sr

  Licens

  Ok. Det är väl jag som lever i twilligt zone då. Trist att de ska vara så förbannat krångliga. Vad säger svenska bilsportförbundet då?
 23. Wiberg Sr

  Licens

  Är du säker på det Thomas? Vi brukar bara lösa endagslicens. Det är för försäkring etc. Har aldrig hört att man måste ha tävlingslicens. Med mindre det är tävling då så klart men du tänker på Rudskogen va? Den som Østfold offroadklubb håller i.
 24. Wiberg Sr

  Renovering av BJ73 -85

  Fantastiskt häftigt! Är det något skjutfält man hittar gamla tanks på för de står väl inte helt random passerade antar jag? Spelar du WoT @Wenjad? Mtp KV-85 gissningen .
 25. Wiberg Sr

  HDJ80 -96, Tant grön

  Det var länge sedan! Bilen blev riktigt bra med lite nya pryttlar!
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.