Jump to content

Wiberg Sr

Members
 • Content Count

  647
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Wiberg Sr last won the day on November 26

Wiberg Sr had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

1 Follower

About Wiberg Sr

 • Birthday 05/01/1972

Profile Information

 • Location
  Oslo
 • I drive
  LC 120 08 modell

Contact Methods

 • Skype
  jon_wiberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wiberg Sr

  Mecki's 80:a

  Då luktar det yllekofta och håller göööörlänge änna .
 2. Som den skulle levererats från fabrik Ove 👍. Mycket snygg!
 3. Just den du visar bild på är nog den mest kinesiska av kinesiska produkter på nätet. En riktig plug and pray enhet. Finns mycket att läsa om den på nätet, bla på det norska systerforumet. Om man får riktiga kablar, har lite tur och gillar att pilla med bilstereo/ bilelektronik så är det nog en okej lösning - IMO. https://www.nlck.no/forum/viewtopic.php?f=39&t=25603&hilit=Graviton
 4. Kamrem och vattenpump. Förutom de obligatoriska vätskorna då. Toyota i Kungälv gjorde jobbet.
 5. När min rasade på grund av hål i en kolv så letade jag rätt på en begagnad med få mil ( färre i alla fall ). Den gamla motorn blev renoverad med nya kolvar och honad ( heter det så? ) cylinder plus nya kolvringar av den nya ägaren. Kan hända att mitt haveri var lindrigt då det inte krävdes mer men om den har skurit pga av varmgång kanske det är värre? Om du får lyft ur motorn och ställt diagnos så är vägen vidare kanske lättare att välja?
 6. Fick precis bytt kontrollenheten till min Eberspächer 5kw efter 10 års trogen tjänst. Efter 20-25 minuter så är det riktigt varmt å gött i kupén. Jag måste ställa önskat fläktläge och styrka innan jag slår av tändningen. Noterade att även stolvärmen går igång när Ebern vaknar så här går det batteri så skjortan står. Men en go och varm bil på morgonen gör det ju lite enklare att ta sig till gruvan - Snövit går som DD om dagen då The Mighty Yaris tyvärr har gått hädan .
 7. Wiberg Sr

  H4 Led

  Det har jag inte så kan inte ge input på dem men finns det inga aftermarket lampor på e-bay med HiD typ dom jag har på Snövit? Ger väldigt mycket mer och precist ljus än orginallamporna utan att störa mötande trafik.
 8. Wiberg Sr

  Traktorns HJ60

  Skam den som ger sig .
 9. Hello! Relativt besviken på Toyota4x4.se's deltagande på detta evenemang... Trodde jag skulle möta massor av gamla och nya bekantskaper från den svenska Landcruisermiljön... Icke! Men till nästa år kan ni ju fundera på om ni verkligen vill missa detta: Om man vill så hittar man massor av bilder från Expo i tråden om Expon . 👉 https://www.overlanding.nu/forum/index.php?/topic/802-overlandingnu-expo-2019/ Ska vi säga nästa år då????
 10. Följer... Behöver tips jag med .
 11. Grattis! Lyfte värdet på bilen med bra många pengar det där. Ang takräcke - kommer inte ihåg om 90 ser lika dan ut som 120 men på 120 sitter railsen fast i taket med tre fästen = 3 takräcken. Om det stämmer är det ju ytterligare en bonus .
 12. Göteborg är ju lätt . Får ner draget via familj eller vänner i slutet av denna månaden tror jag - Insh Allah.
 13. Har du sett.... Hur får vi denna från Oslo till dig då?
 14. Han den där Wiberg ja... Kroken har jag koll på men det verkar som om jag i min enfald har skickat typ-plåten under någon städning i garaget. Jag gick till och med igenom sop-påsen men den gång ej... Kanske Toyota kan vara behjälpliga med en ny plåt?
 15. På min 120 08 så finns det ingen väljare som på vissa märken/ modeller. Lämnade in den för att få den bortkopplad.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.