Jump to content

Wiberg Sr

Members
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Wiberg Sr last won the day on February 27

Wiberg Sr had the most liked content!

Community Reputation

89 Excellent

1 Follower

About Wiberg Sr

 • Birthday 05/01/1972

Profile Information

 • Location
  Oslo
 • I drive
  LC 120 08 modell

Contact Methods

 • Skype
  jon_wiberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wiberg Sr

  MrWIBs HDJ100

  Gött att det blev skillnad - till slut . Går det bra annars?
 2. Wiberg Sr

  MrWIBs HDJ100

  Gillar att din Toyotamekaniker menar att bilen inte har en transferlåda... Jag hade tagit min bil och sprungit därifrån... Konstigt att du inte märker någon skillnad på hur växellådan beter sig efter flushing?
 3. https://intothebush.blog/island-2018/
 4. Sökfunktionen är fina grejor. http://www.nlck.no/forum/viewtopic.php?f=91&t=19710
 5. Trist med skicket på bilen men nu har du ju, som redan tidigare skrivits i tråden, en bra utgångspunkt i alla fall. Att laga trasiga delar känns mer överkomligt än att bota rostmask tänker jag? Har i svaga ögonblick fått för mig att byta Snövit mot en 80ia men det som stoppar mig är bland annat att jag inte orkar bygga en ny turrigg från början. Men när jag blir stor så kanske det dyker upp en fullkittad och fräsch som jag bara måste ha . Ska på Norsk Land Cruiser Klubbs årsträff i helgen, vem vet, jag kanske blir vuxen redan då . Vi håller tummar för att resan mot återställande går någorlunda smutt och hoppas på rejält med bilder under vägen!
 6. Spännande! Är det via jobb du är där? Har lust att bocka av Afrika nån gång, osäker på hur och var men LC och de 5 stora ska med i den ekvationen
 7. Det tycker jag : Balkan dit och hem igen
 8. Boyos, Behöver lite hjälp. Letar efter en så kallad Pendelmutter då denna ägnar sig mycket väl till att fästa pryttlar på Roof Rack modell Rhino Rack Pioneer Tray. I Norge så ser det ut som om dom inte finns hos bla Würth och när jag försöker handla i UK så vill de inte skicka... Är det någon go gubbe i GBG området som kan fixa ett gäng sådana till ett vettigt pris tro? Rhino Rack ska ha 45 spänn styck, helt ok om du ska ha 4 men rena rånet när du kan få 40 stk från UK för minde än det... Storleken jag är efter är 20mm bred, 30mm lång ( spelar ingen roll egentligen ) och gärna i både M10 och M8.
 9. Ca samma pris i Norge, fast kanske lite billigare här... 😲
 10. Anländer Kroatien 5 el 6 Juli, startar resan hemåt 13 Juli, hemma - förhoppningsvis - 20 el 21 Juli.
 11. När ca är du neråt? Ska till Kroatien i början av Juli och kör via Balkan hem med start den 13e Juli.
 12. Försök få läst av spridarvärdena för att få en pekpinne på om dom är ok. Det ska vara 2-3mm2 ( ml ) som mest i differens mellan de 4 spridarna ( man mäter returen, oklart vilket intervall som mäts ). Toyota menar att 3 är ok, dieselverkstäder vill ha lägre ( 2 ). Du har väl en SCV ventil på den motorn också? Den kan vara sliten och ge fel mängd diesel, då kan det knacka lite extra samt ge dåliga spridarvärden. Börja med att byta den så kanske knacket och spridarvärdena ordnar sig.
 13. Enligt käre far, som rattar just nämnda BMW m V12 ( äldre modell ), så drar den ca lika mycket som deras LC90 V6 bensinare - 1,2-1,3lit/ mil. Detta oavsett om de står still eller kör motorväg... ( hans utsago ). Jag är rätt övertygad att om jag fick plåga Bråttom Med Wiberg en sommar hade vi nog sett högre snittförbruk ja :D. Nu bytte de iofs ut 90an med en 120 nyss, med dubbla tankar... Så kan man ju dra sina egna slutsatser .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.