Jump to content

Wiberg Sr

Members
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Wiberg Sr last won the day on July 26

Wiberg Sr had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

1 Follower

About Wiberg Sr

 • Birthday 05/01/1972

Profile Information

 • Location
  Oslo
 • I drive
  LC 120 08 modell

Contact Methods

 • Skype
  jon_wiberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hello! Relativt besviken på Toyota4x4.se's deltagande på detta evenemang... Trodde jag skulle möta massor av gamla och nya bekantskaper från den svenska Landcruisermiljön... Icke! Men till nästa år kan ni ju fundera på om ni verkligen vill missa detta: Om man vill så hittar man massor av bilder från Expo i tråden om Expon . 👉 https://www.overlanding.nu/forum/index.php?/topic/802-overlandingnu-expo-2019/ Ska vi säga nästa år då????
 2. Följer... Behöver tips jag med .
 3. Grattis! Lyfte värdet på bilen med bra många pengar det där. Ang takräcke - kommer inte ihåg om 90 ser lika dan ut som 120 men på 120 sitter railsen fast i taket med tre fästen = 3 takräcken. Om det stämmer är det ju ytterligare en bonus .
 4. Göteborg är ju lätt . Får ner draget via familj eller vänner i slutet av denna månaden tror jag - Insh Allah.
 5. Har du sett.... Hur får vi denna från Oslo till dig då?
 6. Han den där Wiberg ja... Kroken har jag koll på men det verkar som om jag i min enfald har skickat typ-plåten under någon städning i garaget. Jag gick till och med igenom sop-påsen men den gång ej... Kanske Toyota kan vara behjälpliga med en ny plåt?
 7. På min 120 08 så finns det ingen väljare som på vissa märken/ modeller. Lämnade in den för att få den bortkopplad.
 8. Jag rekommenderar Pioneer Tray från Rhino Rack. Finns i alla storlekar man kan drömma om och har alla möjliga typer extrautrustning/ tillbehör.
 9. Jösses! Vad är riktigt pris på en så " ny " bil tro?
 10. Tack . Du, har börjat städa garage nu men givetvis glömt att kolla efter plåt...
 11. Nja, det mesta är custom på min bakfångare så mitt 4-kantsfäste är bultat rätt i bakfångaren. Plasten försvann för många år sedan och blev ersatt av en i rent stål. Börjar leta plåt i morgon, vet att jag såg den för inte jättelänge sedan.
 12. Det är ett stag i nån gjutmetall som, om man har otur, kan knäcka. Ett nytt hittar man på EBay för ca en 2 hundring. Så kan man välja att göra det i preventivt syfte eller ha det liggande i handskfacket. En flushning av lådan samt evt byte av filter ( oavsett vad ToysRus säger ) kan ge markant skillnad i växling - till det positiva då . I Norge byttes de vätskefyllda motorfästena ut på nån kampanj då flera upplevde att bilen vibrerade väldigt i drive och reverse när bromspedalen var nedtryckt. Skall vara relativt lätt att byta själv. Bensinmotorn har ju, efter det jag har förstått, inte i närheten så massa strul som våra dieselmotorer. Mer än förbruket då kanske. När det gäller rost så har du ju haft ett gäng LCs innan så antar att du vet var du ska leta efter där . God jakt! Morsan är skitnöjd med sin bensinare.
 13. Arctic Trucks levererar 4kantsfästen här i Norge - mitt är custom från svetskunnig kamrat. Menar jag har kvar den plåten med stämplar som sitter på orginaldraget, ska kolla och hör av mig 😀.
 14. Jag har en orginalkrok om det är intressant. En 10 pack Norrlands Guld folkisar tycker jag nog den är värd om du vill ha den. Jag har 4-kantsfäste på min med drag konstant på, stör inte lastning alls. Hjälper snarare när jag grejar m taktältet ( står på det ).
 15. Tack för svar! Det har löst sig så nu finns det pendelmuttrar till all utrustning i världen runt om kring i bekantskapskretsen .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.