Jump to content

daniel2

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

daniel2 last won the day on September 29

daniel2 had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About daniel2

 • Birthday 08/22/1980

Profile Information

 • Location
  Julita
 • I drive
  TLC hj60 -86
  VW Taro -90.
  Hyundai i40 -13
 • Occupation
  Undersköterska.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. daniel2

  min hj 60

  Var en sväng till Strängnäs idag och körde. Blev lite blöt. 🙄😂😂😂
 2. daniel2

  min hj 60

  Var och besikta igår så nu är det bara att köra 2år till nästa besiktning. Så var i väg på första offroad träffen på 2år och det var riktigt roligt.
 3. Får jag bara till detta till ett vätigt pris så har jag hela källaren att samla bra att ha saker i.
 4. Ja det skall jag göra oxå. Tänkte bara att detta forum kunde ge lite idéer från likasinnade som gillar att skruva lite och inte bara parkera varmt. 🙄 finns säkert liknande människor där oxå.
 5. Hej på er som rubriken lyder så går jag i garage byggar tankar. Så vart börjar man har pratat med kommunen om vart jag vill bygga och hur och det värkar funka med min tanke. Så hur går jag vidare? Större delen av garaget kommer att ligga under mark då jag vill bygga ihop det med huset och nuvarande garage. Vad tror ni om denna tanke storleken blir om jag får det som jag vill 7,7m x 10m i ytter mått. Höjden i garaget blir ca 2,8-3,0m och en stor 5m port som skall vara sidohängd för att inte ta någon takhöjd. Tar tacksamt i mot tankar och idéer? Måste få någonstans att skruva snart börjar få abstinens av att vara utan en meckplats.
 6. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Idag fick han komma ut ur garaget då jag har flyttat och det är dags att lämna nycklarna till huset på fredag. Så nu har man sett hur lacken blev i dagsljuset och den blev ju skaplig kunde ha varit bättre men duger. Så nu får den vänta på våren och då få en ny stötfångare och kanske ett tält över flaket.
 7. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Börjat att montera ihop han igen.
 8. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Så här blev det när tank locket blev klart
 9. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Blev lite flamigt som jag trodde men är ju första bilen jag lackar och väljer då svart som nog är något av det svåraste att använda. Ska på andra fälgar som är lite bredare när dom är lackade i samma färg men det får bli senare nu är det husrenovering och flytt som är prioriterat.
 10. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Kul att det uppskattas. Har nu lagt på 5 lager med raptor så nu får det torka så får vi se om det blev bra tycker att det ser lite flamigt ut. Har tyvärr inga mer bilder just nu men det kommer under dom närmsta dagarna.
 11. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Då är lacken på gång bara gått ett varv än.
 12. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Imorgon så blir det raptor när sista rutan är täckt.
 13. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Snart så blir det färg.
 14. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Så då är färgen hemma. Nu är det bara fixa till det sista på bilen och hålla tummarna att det blir bra.
 15. daniel2

  Min Taro (hilux)

  Har varit tyst här ett tag nu men det händer lite iallafall. Har just köpt hus som det ska fixas lite med innan inflyttning i slutet av augusti. Men har ju semester nu så har lagt lite tid på taron så den är nästan färdig skippade nu. Så idag har jag beställt färg. Så förhoppningsvis så är den lackad innan veckan är slut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.