Gå till innehåll

ewoldern

Members
 • Innehållsräknare

  338
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  15

ewoldern senast vann den dag 12 februari

ewoldern hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

177 Excellent

Om ewoldern

 • Födelsedag 1982-06-12

Profile Information

 • Ort
  Gotland Sweden
 • Jag kör
  LC Bj42
  LC HZJ75
  LC HDJ80
  Lc Bj75
  Y60 Patrol
 • Yrke
  Vindkrafttekniker

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. ewoldern

  Solrosgaraget.

  Den färgen är ju grymt cool, har hajat till i trafiken när man mött en ny Volvo med den där färgen ett par gånger😎
 2. ewoldern

  Hur är FJ Cruiser att äga?

  Jag skulle ge 140 för en blå fj 2007a som legat ute ett tag på blocket när jag skulle köpa. Den hade gått ungefär 16k mil och var väl i ganska bra skick. Denna ser ju fin ut men för de pengarna kan du ju köpa någon nyare utomlands för de pengarna.. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?dam=0&id=264561479&ms=24100%3B38&scopeId=C&sfmr=false&vc=Car https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?dam=0&id=275118282&ms=24100%3B38&scopeId=C&sfmr=false&vc=Car https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?dam=0&id=274206933&ms=24100%3B38&scopeId=C&sfmr=false&vc=Car
 3. ewoldern

  Hur är FJ Cruiser att äga?

  De är ju skitcoola, tänk o haft en gul😎 Jag hade bestämt mig för en fj för något år sedan och provkörde en bil och skulle hämta en annan, dock blev det ingen affär då skicket ej var som sagt när jag rest för att hämta bilen.. Det är jäkligt trevliga att köra, det enda negativa är väl att pga sin design så får man kasta sig runt lite i bilen för att kunna se (små rutor och grova stolpar..). En sån bil man inte blir uttråkad av att köra då inredningen är cool med inlägg av den yttre färgen och bensin motorn är bra ork i. De som jag sett har haft både mph och kilometerskala i instrumentet. Finns alltid en del till salu i exempel tyskland om du tittar på mobile.de annars är de ju poppis i USA.. Vet en till salu här på Gotland, men det beror på hur pedant du är då den ej är någon showbil i skick.. De flesta här är importerade i de årsmodellerna du skriver när de var ganska nya och heta på marknaden.. Ska du hitta en nyare så får du nog titta utomlands. De gillar bensin, tänk på det innan ev köp beroende på hur mkt du kör..
 4. ewoldern

  Solrosgaraget.

  Det enda vettiga för att få det att fastna är att blästra har alla lacknissar jag frågat sagt..
 5. ewoldern

  Däck o spacer

  Finns spacers kvar så köper jag dem?
 6. ewoldern

  Tips

  Det blir många tusen och timmar innan man bytt hela bilen 😂
 7. ewoldern

  Frihjul

  Power Take Off = Mekaniskt kraftuttag. För att köra winch, vattenpump, hydraulpump, vedklyv etc
 8. ewoldern

  Adventuras BJ40

  Satan va fin den motorn var under smutsen, du ska nog va glad ingen tvättat den förut.. Normalt så är ju allt rostigt och äckligt men den där var ju superfräsch! Det är inga problem att plocka ner en växellåda, ta lite kort och ha en sprängskiss.. Min H55f var den första jag plocka ner och den kom ju ihop igen 😅
 9. ewoldern

  12 volt solenoid

  Vad är det som du skulle vilja ha plats med under huven? Som inte får plats nu? Det är ju så jäkla fränt att de startar på en millisekund även när det är kallt och inte stå och mala som på andra bilar.. Det känns mest som man skulle lägga tid och pengar på att försämra bilen, men det är ju min personliga åsikt ☺️
 10. ewoldern

  Hdj 80 1992

  Original alu till hdj80 är hårdvaluta, köp flera set i Spanien om du kan o sälj här hemma
 11. ewoldern

  Lj70 tappar bränsletrycket

  Det kan sitta en sil vid pumpen , det gör det på flera av de äldre LC jag skruvat med. På en av mina var den så full med skit att det var inte konstigt bilen inte gick klokt. Sen är det även vanligt med läckage i filterhållaren där du primar, man kan köpa en ny för typ 300kr på nätet.
 12. ewoldern

  Hdj 80 1992

  En månad är ju lagom för att hjul och allt annat ska hinna komma hem lagom tills bilen landar då
 13. ewoldern

  Hdj 80 1992

  Ja det är ju skicket snarare än diffar du skall leta efter, det finns inte många hdj80 med fungerande bakdiff på marknaden ändå.. De är alltid ihopbeckade då de aldrig används och de flesta är för snåla för att lägga 6500kr på ny actuator till diffen då de flesta ändå aldrig använt diffen innan den vart paj 😜 Min hdj80 är av sista årsmodellen och med skärmbreddare etc men utan diffar, det är tunga bilar och tuggar sig fram långt innan du behöver en diffspärr..
 14. ewoldern

  Hdj 80 1992

  Ja motorn kan ju packat ihop av många olika anledningar, har man otur så kan det ju bara vara en slang som pajjat och motorn blivit tom på olja och ägaren missat lampan sen är det ju kört.. Eller så har man busat med laddtryck eftersom det satt en mätare till det. Hursom så sitter det ju en ny originalmotor i den nu så då kan du ju ta hand om den och köra den i 40 år😎 Är bilen en vx-utrustad med skärmbreddare etc fast utan diffar? Om den nu var helt original så tänk på att det springer iväg en hel del stålar i att piffa upp en bil, hjul, höjning, snorkel osv.. Men vill du hitta en helt rostfri bil så är det nog detta sätt som gäller, finns ju bilar i Sverige till salu men då kommer du alltid få stå ut med att rostbehandla chassi och laga/lacka på kaross innan du blir nöjd..
 15. ewoldern

  Hdj 80 1992

  Du ska långt ut i skogen innan du behöver diffspärrar, bättre med en winch att lösa problem med än diffar som tar dig längre ut i bekymret Med allt detta renoverat låter det som ett riktigt bra tillfälle tycker jag!
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.