Jump to content

Rylander

Members
 • Content Count

  1067
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Rylander last won the day on February 16

Rylander had the most liked content!

Community Reputation

588 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.solrosen.eu

Profile Information

 • Location
  Surte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rylander

  Solrosgaraget.

  Ett par saker återstår att fixa innan det är dags för besiktning. En sak är att fixa bränslemätaren som inte fungerar, förmodar att det är givaren i tanken som har gett upp. Har letat runt på nätet efter fuel sender 83320-80134 men hittar ingen. Däremot så finns det en som heter 83320-80120, denna är till Hilux 2,4 diesel 88-97. Vad tror ni, vågar man chansa på att den skulle kunna passa? Och en bild på hur det ser ut med frontbågen monterad.
 2. Rylander

  Solrosgaraget.

  Då var det dags att visa vad som fanns på pallen som kom från Euro4x4parts häromdagen. Det blev nya kofångare fram och bak till bilen bl.a., fräscht med nya delar som matchar övriga bilen. Vill inte borra hål i den nya kofångaren för extraljusen, får kolla i morgon om jag kan montera dom i frontbågen.
 3. Här är ett par ställen som jag har handlat en hel del saker ifrån. http://www.roughtrax4x4.com http://www.milneroffroad.com http://www.trail-gear.com
 4. Rylander

  Solrosgaraget.

  I dag kom det en pall med bildelar från Euro4x4part. Vad den innehöll, det får ni se till helgen
 5. Rylander

  Solrosgaraget.

  Efter en stabil frukost och en skvätt kaffe var det dags att tända upp i garaget och ta sig an filtren på dieselpumpen. Kom inte så långt med detta, saknade en lång hylsa för att kunna komma åt filtret som sitter på inloppet på pumpen?. Testade i stället med att köra igenom pumpen med Molly Diesel Purge, efter bara ett par minuter så började rätta till sig. Körde igenom hela flaskan med Diesel Purge med olika varvtal på motorn och nu verkar det fungera som det skall?
 6. Rylander

  Solrosgaraget.

  Tack för info Valdas! Ser ut som att t.o.m. jag vågar mig på att göra rent dessa filter. Men just nu är det lite stillestånd i garaget, återkommer när det är rengjort.
 7. Rylander

  Solrosgaraget.

  Gjorde ett litet test i går kväll, felet är bränslerelaterat. Har en gummiblåsa sittandes på sugledningen, en sådan som sitter på bränsletanken till utombordare. När jag pumpade på den och samtidigt gasade så gick det att varva upp motor betydligt mer. Har tittat på sprängskiss över pumpen men hittar inget filter på inloppet på pumpen. Skall köra igenom pumpen med Liuqi Molly Diesel Purge och se om det hjälper, men det får bli nästa helg. Denna helg blir det andra äventyr tillsammans med kompisar, den årliga vintertrippen.
 8. Rylander

  Solrosgaraget.

  Fick provkört motorn från en dunk med diesel men det var ingen skillnad. Det jag märkte var att när jag försökte gasa så ryker den rätt ordentligt. Någon som har fler tips och funderingar på vad som kan vara fel.
 9. Rylander

  Solrosgaraget.

  Jag får ta och provköra motorn direkt från en dunk med diesel för att avgränsa felet. Får se om det hinns med i veckan, återkommer när jag har provkört.
 10. Rylander

  Solrosgaraget.

  Att lite klipps och skruv kan vara så dyrt. Trodde att jag fick med allt när jag beställde prylarna från Toyota men icke, blir att göra en ny beställning i morgon. Känns ändå gott att använda fräscha prylar när man skruvar ihop bilen.
 11. Rylander

  Solrosgaraget.

  I dag var det dags att hämta hem 4runnern igen. Lackfirman har gjort ett kanonjobb, jag är supernöjd med resultatet. Ända stället man kan se att den har bytt kulör är på torpedväggen och innerskärmarna i motorrummet. Det var ett tag sedan man skruvade isär den, tror ni man sorterade upp alla skruvar, klipps, brickor och muttrar etc. Nejdå, allt hamnade i samma bytta när den plockades ner å det straffar sig nu?
 12. Fortfarande inget läckage på pumpen, innan så läckte den en hel del. Den läckte inte hela tiden utan bara vid kallstart, det var vid den bakre gaveln som det läckte.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.