Gå till innehåll

Rylander

Members
 • Innehållsräknare

  905
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  13

Rylander senast vann den dag 25 juli

Rylander hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

79 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.solrosen.eu

Profile Information

 • Ort
  Surte
 • Jag kör
  Hilux LN65

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Rylander

  Div. LC bilder

  Lite enklare
 2. Rylander

  Winch

  Här ifrån har jag handlat winch ett par gånger http://www.electricwinchshop.co.uk
 3. Rylander

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  I brist på glass så får det duga med en paprika tyckte Henrik. Övriga bilder från träffen finns här (oredigerade) http://galleri.solrosen.eu/#!album-122 Tack alla inblandade för en trivsam tripp. //Thomas
 4. Rylander

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

 5. Rylander

  357 Gäster

  Kul att forumet har många besökare, men kan detta stämma?
 6. Rylander

  Solrosgaraget.

  En halvtimma blev fem timmar. Fixa flödet på servopumpen gick inget vidare. Strypningen såg inte likadan ut som den jag övade på. Den som satt på bilen hade en plåtbricka med två små hål, tog ett don och knackade ur brickan och vips så var det ett hål 5,5mm. Gott om plats är det ont om, men lyckades få ihop det. Så var det dags för provkörning. Styrningen kändes lite lättare, fenomenet med bromsverkan försvann inte. Däremot så började det tjuta ifrån styrväxeln vid högre motorvar. In i garaget igen för att byta pump, så nu är jag tillbaka på ruta ett.
 7. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Det är en kona som hydraulslangen tätar mot.
 8. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Tur man har en pump att öva på innan det är dags att ge sig på pumpen i bilen. Vill bara kolla så att det är rätt strypning som skall borra upp. Det är väll den jag har markerat på bilden som skall borras upp?
 9. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Då är det nästan så att man skall fixa detta innan man ger sig av till Buschtaxiträffen. Men det är nog bäst att klura ut en lösning på hur man limmar tillbaka borrspånen om det skulle skita sig
 10. Rylander

  Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  F_n båtbiljetten mellan Göteborg och Kiel blir bara dyrare och dyrare när man kollar, vågar man att vänta in det sista att beställa?
 11. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Provar detta under vinterns planerade köruppehåll. Hade du mysko bromsverkan innan du borrade upp pumpen?
 12. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Det där att fylla på mer servoolja hade ingen inverkan. Alldeles säker så har det något med flödet att göra. Servo pumpen blev bytt samtidigt som jag bytte motor i bilen så den kan man utesluta. Blir väll att släppa på alla slangar och kolla så att det inte är något fuffens men dom, men det får bli till vintern när bilen ändå skall ställas på pallbockar.
 13. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Skräp finns nog inte i systemet, det har varit dränerat vid ett flertal tillfällen och dom flesta hydraulslangarna är nytillverkade. Skall prova och ”överfylla” systemet och se om det blir någon skillnad.
 14. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Har kollat flera gånger om jag har gjort rätt, och jorå det verkar stämma varje gång. Det är inkopplat enl. bifogad bild, förutom nr 3 som går direkt till behållaren för servooljan.
 15. Rylander

  Hilux frågor från Solrosgaraget.

  Har ett problem med bromsarna som jag har blundat för allt sedan jag satte i hydroboostern. När jag startar bilen och kör i väg och behöver bromsa så får man bromsa lätt och hålla i sig, det är ett ruggigt klipp i bromsarna. Fenomenet händer bara på låga motorvarv. Har även märkt när man kör i skogen att servoverkan till styrningen försvinner men det är ett jädra klipp i bromsarna. Någon som vet vad detta kan bero på?
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.