Jump to content

Rylander

Members
 • Content Count

  1033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Rylander last won the day on November 3

Rylander had the most liked content!

Community Reputation

485 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.solrosen.eu

Profile Information

 • Location
  Surte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finns en hel del skrivet om detta fenomen, här ett exempel https://www.newhilux.net/phpbb/viewtopic.php?f=12&t=15032 /Thomas
 2. Rylander

  Solrosgaraget.

  Främre kofångaren ser riktigt bra ut när den är hopmonterad. Har fått tag några delar till den bakre kofångaren, saknar vänster hörn och plasten som ligger ovanpå. Har någon delar som jag saknar så får ni gärna höra av er.
 3. Ovanlig bil som jag såg i Mölndal idag, Toyota sunrader classic.
 4. Vid en sådan grundlig renovering så har du väl massor av renoveringsbilder att visa oss🙄
 5. Rylander

  Solrosgaraget.

  Etsande grundfärg i botten och ett par lager med sprutspackel, tror detta kommer att bli bra. Nu får den torka ordentligt ett par dagar innan den slipas och lackas svart.
 6. Ett nytt hack försök?
 7. Rylander

  Solrosgaraget.

  Stack iväg på förmiddagen för att köpa grundfärg till kofångaren men det sprack, hade missat att det var en röd lördag, butiken var stängd. Fick spacklat och slipat färdigt iaf. Men en butik var öppen, det var Jula. Stack in och köpte deras H4 led, och som grädde på moset så hade dom 20% rabatt för medlemmar idag. Lamporna är på plats och det blev skillnad på ljus. Månljus till vänster, kritvitt till höger.
 8. Rylander

  H4 Led

  Har eftermonterat xenon lampor på ett par bilar jag har haft men där har inte den mötande trafiken uppskattat den spretiga ljusbilden.
 9. Rylander

  H4 Led

  Lurar på att uppdatera belysningen på Luxen. Någon som har provat Julas H4 led lampor?
 10. Har du kollat med Milner off road
 11. Rylander

  Solrosgaraget.

  Har vänt och vridit på den främre kofångaren till 4runner:n massor av gånger, men varje gång har jag dömt ut den. Men till slut så ser man en lösning på problemet, särskilt när man vet vad en ny kofångare kostar. Har lagat upp ett par fästen och slipat den in och utvändigt. Näst på tur är att laga upp alla rostgenomslag men glasfiberspackel.
 12. Dag tre, Degerfors-Gunnarskog.
 13. Jag använde en 8” surfplatta med kartprogrammet OsmAnd. GPX-spåret hämtades rån TET:s hemsida och importerades till kartprogrammet. GPX-filen går att köra på dom flesta mordärna gps:er, men ingen aning om hur man gör.
 14. Dag två, Hjo-Degerfors.
 15. Det var ingen avancerad körning. Det bästa var när vi kom in på skogsvägar och stigar, där visste man inte om det gick att komma fram eller inte. Ett plus var alla fina färger i naturen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.