Jump to content

Rylander

Members
 • Content Count

  1083
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  114

Rylander last won the day on March 21

Rylander had the most liked content!

Community Reputation

631 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.solrosen.eu

Profile Information

 • Location
  Surte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rylander

  Solrosgaraget.

  Idag på förmiddagen kom lite delar till 4runnern, slav och huvudcylinder till kopplingen. På huvudcylindern angavs att den är avsedd för högerstyrd bil. Mysko, den passade utan problem.
 2. Har du ställt på dieselpumpen? Efter att jag hade satt på större däck på min Hilux så var den jätte slö, skruvade upp pumpen, det löste problemet.
 3. Helt rätt, skärmbreddare skall ha en avvikande färg
 4. Rylander

  MS Däck

  Däcken är sålda. Men @Klydd ,skall du söderut så finns ett speditionsuppdrag
 5. Rylander

  MS Däck

  Har en uppsättning med fälgar och däck som skall säljas. Storlek på däcken är 225/60R17 och är väl näst intill oanvända. Bultdelning på fälgen är 5/108. 1000kr för fyra däck med aluminiumfälg, finns att hämta i Surte. /Thomas 070 430 11 42
 6. Rylander

  Solrosgaraget.

  En helt vanlig fredag kväll i Solrosgaraget, kanske inte men underbart när goa kompisar kommer och överraskar i Solrosgaraget Men säg den glädje som varar. Såg en liten pöl på garagegolvet i dag, kan det vara något sedan festligheten i går kväll? En snabb inspektion under bilen, tjugo mil har jag kört med 4runner och nu är det dags för reparation. Inget allvarligt, slavcylindern till kopplingen som läcker
 7. Rylander

  Solrosgaraget.

  Det blev en bra start på denna dag, bilen blev med beröm godkänd. Nästan 45 minuter tillbringades hos bilprovningen, dom hade lite att göra och var pratglada. StefanT tittade in till bilprovningen och förevigade en glad 4runner ägare.
 8. Rylander

  Solrosgaraget.

  Toppen Patric, gjorde ett försök att komma åt justerskruven men det gick inget vidare. Får göra ett försök igen till helgen.
 9. Rylander

  Solrosgaraget.

  I dag blev det en sväng till glasmästaren för att få hjälp med listerna runt framrutan, så nu tror jag att allt skall vara klart inför besiktningen i morgon. Det jag märkte när jag körde var att den behöver nog ha lite mer diesel så det blir lite mer fart på den. Så frågan är, skall man skruva in eller ut bränsleskruven på pumpen för att den skall få mer diesel?
 10. Sorry Micky, dig missade jag. Du har ju levererat många delar till Solrosgaraget.
 11. Plåtdetaljer. https://citroa.com/toyota-land-cruiser/
 12. Rylander

  Solrosgaraget.

  Om den skall säljas någon gång i framtiden då är det nog kryptovaluta som gäller
 13. Rylander

  Solrosgaraget.

  Jo den blev fin, nästan för fin. Efter en välbehövlig tvätt för att få bort allt garagedam så ser den ut så här.
 14. Rylander

  Solrosgaraget.

  Det fick bli en tankarmatur till en LC90 diesel, hyfsat lik 4runners armatur. Efter lite böjande och kapande så blev det riktigt bra. Rengöring och lite underredsmassa gjorde susen. Under tiden jag väntade på tankarmaturen så fick jag monterat side stepen. Av dom gamla konsolerna fanns knappt något kvar så även här kom delar från en LC90 till användning. Nu blir det en sväng till garaget för att montera tillbaka tanken och nästa vecka är det dags för besiktning.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.