Gå till innehåll

Rylander

Members
 • Innehållsräknare

  868
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  5

Rylander senast vann den dag 20 april

Rylander hade det mest gillade innehållet!

Webbplatsen Anseende

23 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.solrosen.eu

Profile Information

 • Ort
  Surte
 • Jag kör
  Hilux LN65
 1. Softtrail Borås, 20-22/4-18

  Det var längesedan man var i både Borås och Uddevalla, men jag satsar på Softtrailen i Borås. Skall iväg nästa helg på en tredagars körning så det får bli lite soft denna helg.
 2. Softtrail Borås, 20-22/4-18

  Någon som skall dit?
 3. Rör mellan luftfilter och turbo

  Någon som har ett sådant här rör liggandes? Thomas
 4. Kungälvs Jeepklubb 7/4-18

  Några bilder från en fin dag i skogen, http://galleri.solrosen.eu/#!album-117
 5. En Hilux I solrosgaraget.

  Lite händer det i Solrosgaraget men inte mycket, men en elektrisk kylarfläkt har kommit på plats. Fick hjälp av sonen i dag med att byta gångjärnet på en av luckorna på skåpet.
 6. Veckans YouTube-film

 7. Buschtaxiträffen 2018 7-9 September

  Jag har köpt utsläppsrätter så jag hänger med till Tyskland.
 8. Vårens körningar i Halland

  Är det några körningar planerade i år? /Thomas
 9. En Hilux I solrosgaraget.

  Det har blivit ett par hundra mil sedan motorbytet och allt fungerar som det skall. Hade lite för bra bromsar bak på bilen, läskigt när det var halt ute. Detta fixades med en reducering, jo jag vet att bilprovningen inte är så förtjust i en justerbar reducering. Det som är på tapeten nu är att trimma växellådsbalken, kapade bort ca 4cm på höjden.
 10. Markis bak

  http://www.youtube.com/watch?v=la_ypWwtiVM
 11. Div delar

  Den är till Range Rover och Discovery så den är inte bolt-on på Toyotor. Jag fick inte plats med den på min Hiluxen efterson jag har hi steering. Länk till dämparen: http://www.terrafirm...steering_damper
 12. Div delar

  Toyotagenerator 12 volt med inbyggd laddningsregulator, nästan ny. Startmotor till 2L/2LT. Brake hydrobooster från cheva blazer 6,5 td. Behöver packas om, packningar medföljer. Det som saknas är tryckstången mot huvudcylindern. StyrdämpareTerrafirma Return To Centre, ny i kartong. Två st 29 splines differential flange, nya I kartong. Dieselpump från 2LT. Spridare och glödstift från 2LT Ventilerad bromsskiva Hilux/4runner passar säkert fler modeller. Ny Bakskärmar i durkaluminium som suttit på min Hilux. Rostfria sidorör från en Wrangler, går säkert att modda så att dom passar andra bilar. Mobiltelefon Blackview BV7000 Pro, ny i kartong. Front U-Bolt Flip Kits, Hilux. Passar säkert fler modeller. Nya i kartong. Weller lödstation. Knappt använd. Tel: 0704-30 11 42
 13. Det här schemat hade jag användning av när jag bytte motor, kanske funkar för dig också när du felsöker. //Thomas
 14. En Hilux I solrosgaraget.

  I går var det dags att rulla ut bilen så att jag kunde lyfta ur motorn. Gott om utrymme, då får man passa på att göra rent. Väntar på en packning till tråget sedan är det dags att lyfta i den nya motorn. Har flyttat över kabelstammen från den gamla motorn, det jag inte har fått ihop är glödningen. I kabelstammen från den gamla motorn så är det en grov och två klena kablar och på den nya motorn en grov och en klen kabel. Någon som vet var det är för funktion på dom klena kablarna?
 15. Differential Flange

  Två st nya 29 splines differential flange säljes enligt bild, 650kr/st plus frakt. Thomas 070 430 11 42
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.