Jump to content

Rylander

Members
 • Content Count

  1009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Rylander last won the day on September 20

Rylander had the most liked content!

Community Reputation

408 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  www.solrosen.eu

Profile Information

 • Location
  Surte

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rylander

  Solrosgaraget.

  Alla rĂ€tt vid dagens inspektion hos Bilprovningen😎
 2. Rylander

  Solrosgaraget.

  Höstmörkret nÀrmar sig men under Luxen har det ljusnat. Belysning under bilen kan vara gott att ha nÀr det blir körning som detta.
 3. Rylander

  Solrosgaraget.

  Det hĂ€r var ett experiment som inte fungerade som jag hade tĂ€nkt😔. Hade jag bara lĂ€st hela artikeln ordentligt om att anvĂ€nda Chevas huvudcylinder sĂ„ hade jag nog anat ugglor i mossen🙃.
 4. Verkar som att ingen som har kört denna strÀcka med bil. Vi Àr ett kompisgÀng som ger oss av i början av oktober och kör strÀckan, Äterkommer nÀr den Àr avklarad. /Thomas
 5. NÄgon som har kört strÀckan mellan Mullsjö och Charlottenberg och vet att den Àr farbar med 4wd bil?
 6. Rylander

  HZJ 79

  Ang stötdÀmpare sÄ har du ett par varianter hÀr, det Àr öra i bÄda Àndar pÄ dessa. Bilmodell UppmÀtt lÀngd cm Volvo 142 bak 27.5 - 43 Volvo 240 bak 28.5 - 45 Lada Niva bak 30 - 49 Mitsubishi Pajero bak 32 - 50 SAAB 99 fram 25 - 38.5 /Thomas
 7. Rylander

  Solrosgaraget.

  Fick provmonterat luftburken och huvudcylindern i dag. Återigen har man tur, delarna fick plats men det var pĂ„ det berömda 
.
 8. Stiftet som benĂ€mns med ”g” pĂ„ relĂ€et ”No1 Glow Plug Relay (LJ)” i manualen kopplade jag via en fjĂ€drande tryckströmbrytare och vidare via en sĂ€kring till plus.
 9. Titta pÄ sidan 141 i dokumentet som jag lÀnkar till, dÀr stÄr det om glödning. Manual 2LT Hade samma problem med glödningen pÄ min bil, det var fel pÄ en tempgivare i motorblocket men den sitter sÄ illa till sÄ jag byggde om till manuell glödning. Thomas
 10. Rylander

  Solrosgaraget.

  Fick gjort klart luftburken idag, nÀr jag provmonterade burken sÄ fÄr den nya huvudbromscylindern plats men det blir pÄ det berömda hÄret. Fick Àven bytt bromsar runt om pÄ bilen. Bromsarna bak har jag inte rört pÄ över tvÄ Är, hade gÄtt att justera upp dom men eftersom det snart Àr dags för besiktning sÄ var det lika bra att montera nytt.
 11. Rylander

  HZJ 79

  Tror det Àr den hÀr glödlampan du skall ha R2 duplo.
 12. Rylander

  Solrosgaraget.

  Fick tag pĂ„ en filterburk frĂ„n en Saab 9-5, har börjat modifiera den. ÅterstĂ„r att se om den passar i Hiluxen som det Ă€r tĂ€nkt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.