Jump to content

seww

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

seww last won the day on August 15

seww had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

About seww

Profile Information

 • Location
  Gällivare
 • I drive
  Toyota Hilux 3,0
  Jeep Cherokee XJ 4,0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. seww

  car.info

  Lite oroligt att de får tag i så mycket info. Antar att det är ofarlig information men ändå!
 2. seww

  The Mean Jean Machine

  Se där. Även larmet var tillval gubben valde vid nyköp.
 3. seww

  The Mean Jean Machine

  Är det inte cruise control på dessa från fabrik? Verkar finnas en manual på en sådan... Överdrev kanske om 30 cm hög med böcker, men döm själva... Ska spendera kvällen här på hotellet o läsa lite!
 4. seww

  The Mean Jean Machine

  Man kan alltid hoppas... Men då är det säkert original takräcken då, tror tom det var installerat spännband på dem. Helt fantastiskt. Måste verkligen ringa gubben och snacka med han...
 5. seww

  The Mean Jean Machine

  Välskött är den, syns inte på något sätt att den är 20 år gammal, förutom att det saknas modern elektronik, vilket är skönt! Det är inte bilen det hänger på utan föraren... 😁
 6. seww

  The Mean Jean Machine

  Man måste ju få lite medvind nån gång... 😎
 7. seww

  The Mean Jean Machine

  Jodå, verkar också som att de är mer ingående än t ex Haynes manualen. Har inte hunnit grotta mig i dem ännu, men sett lite anteckningar osv, kul!
 8. seww

  The Mean Jean Machine

  Måste skriva lite, inte så projekt relaterat dock. Firman jag köpte Jean av, ringde häromveckan att de glömt byta ett knutkors samt att det fanns mer grejer som hörde till bilen. Rullar in på morgonen idag, lämnar bilen till verkstadskillen och går sedan med en säljare för att få resten av grejerna. Får ännu en nyckel, har 3 totalt nu. Får även 3 st takräcken (borde det inte vara 2 eller 4?) Land Cruiser specifika också. Sen frågar hon mig om jag fick all dokumentation. - Jaa nog tror jag det, har en manual och lite info om stereon o alarmet i handskfacket. Då kommer hon med en 30 cm hög med böcker! En tjock repair manual, en manual enbart för motorn, en för body and chassi, en för all elektronik. Samt original specifikationen när gubben köpte bilen 1998. Helt otroligt måste jag säga! Ska fota högen så får ni se. Måste ringa och ge gubben en eloge över sin noggrannhet.
 9. Lyx! Vill också hitta en billig med LC kommer inte billigt...
 10. Jag har bara ägt den i knappt 3 veckor så inte hunnit kolla igenom den alltför mycket, men den är i otroligt fint skick för 34k mil och 20 år gammal. 99% rostfri, full servicebok, en ägare, allt i tipptopp skick. Gubben som sålde den till bilfirman var typ 70 så knappast offroad körd. Har besiktning senare i höst så ska bli spännande att se vad de säger...
 11. Härligt! Samma färg som min, men min är automat. Ville ha den manuella lådan för att undvika växellådekylar problemet men det ska nog gå bra hoppas jag!
 12. seww

  The Mean Jean Machine

  Har du 3.0 med automat? Det hade vi, jäkla fin pickis alltså. Svärfar från USA var riktigt avis, han ville att jag skulle exportera den åt honom dit. De har ju bara Tacoma/Tundra som är bensinare, svårt att hitta diesel bilar over there. Men Tacoma är en fin pickis. Fruns brorsa köpte en ny sån för nåt år sen, kontant. $40k minst. Men ack så fin bil!
 13. seww

  The Mean Jean Machine

  Nice! Vi tog en roadtrip med Hiluxen för några år sen, ner till Oskarshamn och i Stockholm köpte vi en insatskamin i gjutjärn, enkelt o bara slänga upp på flaket. Jävla fint.
 14. seww

  The Mean Jean Machine

  Satan, det är bra! Fan har du för last? Smugglar du?
 15. seww

  The Mean Jean Machine

  Glömde nämna, fick bluetooth att funka på stereon. Yay!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.