Gå till innehåll

Topplista

 1. tomie2

  tomie2

  Members


  • Poäng

   1

  • Innehållsräknare

   21


 2. Klydd

  Klydd

  Moderators


  • Poäng

   1

  • Innehållsräknare

   2 551


 3. Mecki

  Mecki

  Members


  • Poäng

   1

  • Innehållsräknare

   1 643


 4. Rylander

  Rylander

  Members


  • Poäng

   1

  • Innehållsräknare

   861Populärt innehåll

(Visar mest gillade innehåll sedan 2018-02-22 på alla områden)

 1. 1 poäng
  Nu har turbon och spridarna kommit tillbaka efter renoveringen så nu väntar jag bara på ett stort paket med bult och packningar så att jag kan börja montera tillbaka grejorna Före. Efter. Spridarna behövde få nålarna utbytta. Det skall bli väldigt intressant att se hur motorn går nu. /Mecki
 2. 1 poäng
  I helgen åkte vi till Mount Suswa som ligger mitt på rift valley. En dammig upplevelse. De flesta kör Land Cruiser Prado eller Mitsubitchi Pajero. En familj körde en Toyota familjebuss med fyrhjulsdrift men knäckte upphängningen för diffen mot en sten. Tur att man hade med spännband från Biltema, faktiskt. Grottbesök och bestigning av kratertoppen.
 3. 1 poäng
  Jag kan inte så mycket om Hilux, men är min gissning är att det inte skiljer speciellt mycket i kostnad för höjning mellan de olika modellerna. Alla har väl samma principiella lösning med bladfjädrar bak och fjäderben fram? Mitt tips är därför att hitta "rätt" utgångsobjekt istället baserat på pris och skick istället för kostnad av tillbehör. Skiljer det så mycket i skatt nu för tiden, då både en bensin och dieseldriven Hilux är registrerade som lätt lastbil?
 4. 1 poäng
  Hej, Då familjen växer börjar vår X-Cab vara för liten så vi måste skaffa en D-Cab. Nuvarande Hilux med Taroemblem är hyfsat kittad med någon liten höjning, bågar, skärmbreddare och lampor överallt. Nästa bil vill jag kitta mer i Arctic Trucksanda. Är det någon som skulle kunna berätta för mig vilken årsmodell som lämpar sig bäst för detta utifrån tillgänglighet och pris på höjningskit och vilka årsmodeller som är lättast att höja? Är det en diesel man måste ha för att den ska orka med höjning och stora däck? Det är ju ganska begränsat med bensinare i Sverige men nackdelen med dieseln är ju att skatten är hög och det blir många kronor per körd mil bara i skatt. Alla tankar mottas med stor tacksamhet! Bild för inspiration, inte min bil.
 5. 1 poäng
  Det har blivit ett par hundra mil sedan motorbytet och allt fungerar som det skall. Hade lite för bra bromsar bak på bilen, läskigt när det var halt ute. Detta fixades med en reducering, jo jag vet att bilprovningen inte är så förtjust i en justerbar reducering. Det som är på tapeten nu är att trimma växellådsbalken, kapade bort ca 4cm på höjden.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.