Gå till innehåll

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-03-27 på alla områden

  1. 1 poäng
    Jag satte på en sådan kopia på Toyota orginal för några år sedan, inköpt på eBay från England. Har 35x12,5 /16 på orginalfälg monterat utan problem, den är tyst och utan rassel. Enda nackdelen är att färgen har släppt på fästena mot karossen och bussningen i nedre fästet blev snabbt slitet så hela grinden hänger ner men det skall åtgärdas nu när bilen får lite kärlek och uppmärksamhet. Ja just det, ett 35" däck väger en hel del och hängandes så pass långt bakom axeln påverkar det fjädringen en del. Just på grund av vikten gjorde jag även ett par plåtförstärkningar som monterades på insidan så att det hela fick något mer än bara karossplåt att sitta i. / Mecki
  2. 1 poäng
    Har Kaymar till min 100a, funkar kanon. Ingen aning om max storlek på hjul osv, men det är bara att maila och kolla
  3. 1 poäng
    Lite händer det i Solrosgaraget men inte mycket, men en elektrisk kylarfläkt har kommit på plats. Fick hjälp av sonen i dag med att byta gångjärnet på en av luckorna på skåpet.
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.