Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Igår
 2. div landcruiser delar

  Halloj, behöva lite relän mm till min bj45, har du kvar något? Jesper
 3. Hej hej, Tänkte jag skulle byta mina (diff)oljor själv i år och snuva Toyota på lite oförtjänta servicepengar ... Men blir lite osäker på vilken olja som är bra att använda i diffarna, nedan hittade jag på nätet (manual till LC100 2005), då borde det funka med denna eller denna? Det kanske finns någon "märkesolja" att rekommendera? Typ OKQ8 men är den verkligen dubbelt så bra?
 4. Lastförskjutningsskydd, dvs galler, ingår inte längre i kontroll vid besiktningen. Dock kvarstår kravet och föraransvaret är utökat. Det är mao Polisens sak att kontrollera att du som förare har rätt utrustning när du är ute och kör...
 5. Eftermontera SCR?

  intressant fråga! Jag har aldrig hört talas om någon som gjort detta. Min gissning är att det måste certifieras och grejas, vilket borde göra det svårt att lösa ekonomiskt för enstaka bilar. Toms har ju det som affärsidé att sälja nya bilar och då är det kanske mer idé?
 6. Hej! Länge sedan.. Jag har missat att det skrivits i tråden, trist.. Åker runt i min Lexus än så länge men letar fortfarande lite lågintensivt efter en LC100. Det är dock inte lika brådis nu och kommer titta på det mer framåt sommaren. Ett nytt uppdrag har sugit upp all tid utöver familjens alla krav. Andreas, intressant att du kunde behålla baksätet i. Hade du tur eller beror det på att bilen är så stor?
 7. Senaste veckan
 8. Eftermontera SCR?

  Vet att Tom´s Fahrzeugtechnik har konverterat några 1HZ & 1HDT motorer till både Euro 5 och Euro 6 med SCR system, är det något företag i Sverige som skulle kunna göra något liknande och dessutom vinna fördel med lägre skatt.
 9. LC 90 köpes

  Jag har nu bestämt mig för att äntligen köpa mig en LC. En LC 90 i ok skick, gärna besiktad och körklar är av intresse. Bensin, diesel, automat, manuell allt är av intresse då jag ser fördelar/nackdelar med dom alla alternativen. Utgår från Uppsala men kan tänka mig att åka en bra bit för rätt objekt. mvh Mikael
 10. Land Cruiser köpes

  Aha okej. Säkert en bra bil det också
 11. Riktigt feta bilar / Mecki
 12. LJ 70 bakaxel

  Såld!
 13. Hjulbas

  Tenker det må være bredden, Wikipedia har surret opp som akselavstand. Det er jo større breddere etter aug 92, når det og ble ABS og 16" felger. 😎
 14. Hej. Suget efter en 200 blir bara större och större och speciellt efter en tillökning i familjen. Har spanat blocket.se och undrar om någon här känner till någon historik om dessa: JSG972 http://www.blocket.se/vi/77215913.htm LHL522 http://www.blocket.se/vi/77476647.htm
 15. Land Cruiser köpes

  Det blev en Patrol Y61 i brist på budget och manuella LC. Men nån dag ska jag ha en LC också
 16. Max’s BJ40

  Kommer inte ihåg. Har färgkoden hemma. Är en original Toyota kulör, dock inte från FJ/BJ tiden (tror jag).
 17. Max’s BJ40

  Wow, vilken snygging! Vad är det för kulör? Ser ut som Gunmetal Grey
 18. Max’s BJ40

  Jösses vilken fin bil Max! Han farbrorn i inlägget ovan är ju väldigt " bias " vad gäller modellen men denna var riktigt läcker .
 19. Tidigare
 20. Land Cruiser köpes

  Spännande, vad blev det för någon
 21. Land Cruiser köpes

  Köpt bil. /Magnus
 22. Max’s BJ40

  Som sagt , Hej o välkommen hit! Grattis till världens bästa bil ! /Mecki
 23. Max’s BJ40

  Hej och välkommen till toyota4x4.se Ser ut som du har en riktigt fin pärla!
 24. bakluckan i baklås!

  Tackar för svar.
 25. Max’s BJ40

 26. Max’s BJ40

 1. Ladda in mer innehåll
×

Viktig Information

Vi har placerat cookies på din enhet för att göra denna webbplats bättre. Du kan justera dina cookie inställningar, annars antar vi att det är okej att fortsätta.