Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. trooper

  1KZ-T i delar.

  En tusing plus frakt tänkte jag. Pma uppgifter om du är intresserad. Finns ett motorblock med som du kan få på köpet,men det skickar jag inte 🙂.
 3. Simon.91

  1KZ-T i delar.

  Vad bra! Det verkar som att jag har en spricka i min topp, lär väll inte ha sån tur så att det bara är packningen. 😑 Vad begär du för den, och kan du tänka dig skicka den?
 4. Jag köpte alufälgar med vinterdäck som dök upp här stan billigt. Kommer från en Pajero Sport. 255/70-16. Ägaren hade tagit bilen till Libyen och sålt den där. Och dubbdäcken var väl inte lönt att ta med dit... Dom hade samma bultdelning och med107.4 mm navhål (hilux har 106.1mm) Men det är inga bekymmer. Det centrar utan bekymmer mha hjulmuttrarna. Vinterdäcken som ladom stora 255/70-16 hamnade på mina nylackade plåtfälgar (biltema fälgfärg) och på Pajerofälgarna som blir sommardäcken satte jag mina 32" muddcravlers. Bättre framkomligt. Men nu blir det ännu värre att komma in/ur garaget. Tur man har en däckkrängarmaskin. (köpt beggad på blocket för några år sedan) Annars skulle det inte löna sig att göra sådana här döckrotationer och man fick ett träningspass på köpet.
 5. trooper

  1KZ-T i delar.

  Hej Simon, topp och lite smågrejer finns kvar.
 6. Tänkte bygga om till skivor bak på min kzj70,men det blev aldrig av innan bilen såldes. Skaffade bromsok med inbyggd pbroms från en Nissan cabstar,skivor till Vitara som man får borra om. Har kvar prylarna om du är sugen 🙂
 7. Simon.91

  1KZ-T i delar.

  Har du kvar några delar? Jag kan vara intresserad av först och främst ett topplock.
 8. Yesterday
 9. Magnus H

  HJ60 1988

  Tänkte att det kan vara kul med en projekttråd om min bil. Det finns ju inte så många så det är nog inte mer än rätt att jag bidrar Jag får erkänna att jag är lite dålig på att ta foton. Och inte är jag bra med datorer heller men vi gör ett försök! Bilen blev min i höstas. Underbar känsla att äntligen kunna bli ägare till en HJ60! Kördes hem från Norrköping 30 utan problem (såklart) Den var då obesiktigad och det uppenbara att fixa var rost. Vänster hjulhus och bakom hjulet var ruttet. Men svets och plåt har jag! Skar ur, tillverkade och svetsade i nya bitar. Kör alltid på kant-i-kant så jag slipper överlappande plåtar och inbillar mig att det sen går att rostskydda bättre. Men det tar tid... Bytte de fjädrande styrlederna. Toyota beställde hem utan problem. Seglade igenom besiktningen! Det är ju såklart inte den enda rosten, det här är ett rullande projekt. Nästa rostlagning blir höger hjulhus, det är mycket bättre. Sen ska trösklar lagas, dörrar, tak... Har fixat mer saker som dykt upp vartefter jag använt bilen - ny kylare, termostat, tempgivare, bromsbelägg, avgassystem, lite allmän service också. Lyckades hitta den saknade givaren till varvräknaren på Ebay så nu fungerar den också. Kunde tyvärr inte motstå ett taktält som dök upp på Blocket i närheten Så jag gjorde om två Thuleräcken för att klara takhöjden. Provmonterade i solen igår, blev sjukt bra.
 10. Last week
 11. Har fått nå knas med värmepaketet. Spjällen längst bak i bagaget blåser kalluft oavsett vilken temp man väljer. Går att stänga av och reglera fläkten på panelen i baksätet men när det är i gång blåser det kalluft. Nån som råkat ut för nått liknande? Går det att nollställa spjällen med nån knappmanöver? Brukar ju finnas olika såna sätt till andra märken.
 12. Det löste sig! Hittade JAKs manöver i en annan tråd och det hjälpte, motorn till centrallåset har kanske släpat och därmed ställt till det.
 13. Hej, Det verkar som att något hoppat av från handtaget på utsidan. Har kollat instruktionsboken och googlat om hur man öppnar inifrån men får bara upp resultat för 120/150. Är det någon här som vet? Med vänlig hälnsning Magnus
 14. Tjena har planer på att skivbroms konventera min kzj73 å funderar lite på vad ni andra använt för bromsar? Har fått för mig att bilen finns med skivbromsar orginal? Vilka delar ska man använda? Handbromsen hur har ni gjort med den?
 15. ogge

  Framruta lj70

  Tjena som rubriken lyder är jag ute efter en fram ruta till en lj70 eller tips på vart man kan köpa en. (ej fällbar)
 16. Rylander

  Solrosgaraget.

  Ett par saker återstår att fixa innan det är dags för besiktning. En sak är att fixa bränslemätaren som inte fungerar, förmodar att det är givaren i tanken som har gett upp. Har letat runt på nätet efter fuel sender 83320-80134 men hittar ingen. Däremot så finns det en som heter 83320-80120, denna är till Hilux 2,4 diesel 88-97. Vad tror ni, vågar man chansa på att den skulle kunna passa? Och en bild på hur det ser ut med frontbågen monterad.
 17. Förändringar i livet och jag kommer inte ha kvar min verkstadsplats. I och med detta så måste jag erkänna för mig själv att jag inte kommer ha möjlighet de närmsta åren att fixa min drömbil. Påbörjad rostlagning och avställd kommer jag att lägga ut denna bil till försäljning inom några veckor. /David
 18. Wiberg Sr

  HDJ80

  Vad heter KD-bil om dagen då?
 19. Eric Ericson

  HDJ80

  Jag var halvt medveten om att det var så när jag köpte den, tyvärr var jag för inriktad på att köpa den så jag tog på skygglapparna. Men jag har avrått alla jag har hört vara på väg att köpa någon bil där.
 20. MFI9

  HDJ80

  KD har varit på tapeten ett antal gånger här på forumet, alltid med samma tråkiga resultat. Någon har blivit lurad och andra har precis klarat sig.
 21. Eric Ericson

  HDJ80

  Ja, tråkigt. Men jag har lite planer som är inkompatibla med bilägande. Sen är jag inte säker på att den blir såld.
 22. Halvvägs

  HDJ80

  Trist, att det vart så här dvs att du säljer bilen. Hoppas att du hittar något annat som ersättning. Mvh, Kristian
 23. Daniel

  Bagage baksäte

  Lc90 2001 är min
 24. Eric Ericson

  HDJ80

  Jag köpte den tydligen mätarskruvad å det grövsta. Akta dig för KD-Bil (som bytt namn nu).
 25. MFI9

  HDJ80

  Lite märkligt att den hade gått 55200 mil i Danmark innan den kom till Sverige och nu har 35-39000 på mätaren. Annars hade den varit intressant.
 26. Eric Ericson

  HDJ80

  Säljer mitt projekt. https://www.blocket.se/annons/goteborg/toyota_land_cruiser_hdj80/88579451 Finns viss prutmån.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.