Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Klydd

  Land cruiser 200

  Snyggt & praktiskt 👍
 3. Robert

  Land cruiser 200

  Hylla/plattformen till kyl, monteras lÀtt in pÄ under 10 min och har Àven monterar ett 3,6ohms motstÄnd för airbag varningen
 4. Yesterday
 5. Last week
 6. Dags för Ă€ventyr! SĂ„ nöjd med allt. Superbra service av Micky pĂ„ euro4x4parts. 🙂
 7. Pris 500 för rubbet
 8. Jag har 8 st. aluminium 17" eftermarknadsfÀlgar och 4 st. aluminium original hd 16" om intresse finns. Kolla mina annonser under sÀljes för mer information.
 9. Rylander

  GPS

  Fixat, jag hade fem stycken pÄ min bil
 10. Rylander

  Solrosgaraget.

  HĂ€r var det tomt

 Har haft ”pyspunka” pĂ„ kylaren en lĂ€ngre tid, inget stort lĂ€ckage men det blir söligt och kladdigt av glykolen i motorrummet. SĂ„ idag var det dags att byta till ett nytt kyl i aluminium. Fick modifiera fĂ€stena pĂ„ den nya kylaren för att det skulle passa. Monterat och nĂ€stan klart, kylvatten skall fyllas pĂ„. Men det fĂ„r göras i morgon, nu Ă€r det hushĂ„llssysslor som krĂ€ver lite uppmĂ€rksamhet
 11. Jag kör med ungefÀr samma utrustning som du, men med 2" lyft. Jag valde OME (OME850 fram, OME863 bak) frÄn www.euro4x4parts.com. De verkar ha King Springs pÄ 3": http://www.euro4x4parts.com/toyota_parts/landcruiser_series_80/hdj80_4_2td_12v_diesel_1990_1995/5_suspension_steering/U/suspension_coil_spring_king_springs
 12. Rylander

  Solrosgaraget.

  Kompressorn gick inte kontinuerligt men den startade sÀkert 5-6 ggr pÄ en minut. Hade o-ringar liggandes sÄ det var lika bra att byta.
 13. valdas-76

  Solrosgaraget.

  Höll den inte luften, eller?
 14. Rylander

  Solrosgaraget.

  TvÄ timmars jobb för att tömma PAMs bakaxel pÄ innehÄll. Allt detta jobb bara för att byta tvÄ o-ringar i ARB spÀrren. Tog lite lÀngre tid att skruva ihop axeln, kaffe och macka kom i mellan.
 15. Funderar pÄ att uppgradera min fjÀdring. Vad finns det för erfarenhet och bra tips pÄ fjÀdrar. Jag har lÄdsystem med batteri i bilen. Reservhjulet bakom. TakrÀcke i stÄl 42kg och ibland tÀlt pÄ 55kg dvs lÀtt +400kg. Vill ha en höjning pÄ 3 tum. https://www.instagram.com/p/CAqoYP7n-82/?utm_source=ig_web_copy_link De tippsen jag redan fÄtt Àr. Ridepro HD med deras egna extreme dÀmpare som har slaglÀngd för 4 tums höjning vilket Àr bra vid flex. King Spring har sÄ sjukt mÄnga olika varianter att vÀlja pÄ. OsÀker pÄ om de har 3 tums höjning? Dobinsons verkar ha mÄnga bra recensioner. NÄgon med erfarentet av dem?
 16. Bilen pÄ bilden Àr förresten av pick-up 75a som det faktiskt gÄr att skruva av tak och bakdel för att fÄ en cab... Kan vara nÄgot att fundera pÄ. En BJ75 pickis kan du nog fÄ tag pÄ till vettig kurs.
 17. Finns gott om "SFRO"-cab-byggen med lÄng hjulbas i Afrika Skyddsglasögonen frÄn vinkelkapskittet för konverteringen fÄr anvÀndning lÄngt efter den Àr klar Ser jag det rÀtt verkar du ju redan ha en BJ73 - duger inte den? Lite hÀrlig traktormotor, men annars Àr det ju pÄ det stora hela samma som HZJ73.
 18. Tack för ditt svar! Precis, inte bara praktisk utan Àven ett nöjesfordon Jag har kört nedcabbad landcruiser pÄ vÀg mot nÄn rolig aktivitet med en fet lÄt pÄ stereon, dÄ glömmer man lÀtt bort alla nackdelar. Som det ser ut nu kanske det blir en vÀlbevarad hzj73/74 dÀr man har möjlighet till bÄde hardtop och softtop beroende pÄ omstÀndigheterna. Om man fÄr drömma lite kanske det blir ett SFRO-bygge som du skriver, kanske en custom 79
 19. Jag har fyra fina alufÀlgar med sommardÀck för LC 100, om det kan vara intressant. Finns i norra Stockholm.
 20. Kolla om du kan hitta toyotanummret eller ev DENSO nr pĂ„ generatorn och sök pĂ„ dessa pĂ„ nĂ€tet. Du kan Ă€ven fĂ„ lite inspiration om vilka fler toyotas som ev har samma generator om du söker pĂ„ toyota nr pĂ„ ”toyodiy.com” och spare parts catalog - cross referense part number Vill du ha en begagnad generator sĂ„ Ă€r bildelsbasen en bra plats. Jag hittade en ny för under tusingen pĂ„ Ebay pĂ„ detta vis till min tidigare LC 80’a
 21. Earlier
 22. Jag försöker hitta en generator till min Hilux 1990 dĂ€r uttaget till laddningsregulatorn Ă€r rund. Är det nĂ„gon som har ett tips?
 23. Hej, nÄgon som har tips pÄ bra begagnade bildelar sajter som kan tÀnkas ha begagnade fÀlgar till en LC 100. Alternativt nÄgon leverantör som kan ha nya fÀlgar. Tacksam för tips!
 24. Rylander

  Hilux

  Vw Taro Àr ju samma bil sÄ det gÄr lika bra med en sÄdan
 25. Jag har kört min i 7000 mil nu, första vintern var jag utan alla sĂ€kerhetssystem typ ABS, kameror etc men Ă€ven 4wd. Problemet var en Ă€rgad kontakt i bakaxeln, förmodligen nĂ„n givare och det slog ut hela skiten. Min Ă€r en -16 men det Ă€r vĂ€l samma bil! 2,4 liter. Att adblue lampan lyser Ă€r Ă€garrelaterat😁
 26. Har nog en passagerardörr liggande. Fin ytterplÄt men kass rutbÄge mm. HÀmtar du den i Gbg Àr den gratis,skickar ej.
 27. kah

  Avgassystem AKUT

  Jag har inte tillgÄng till en hel verkstad för att pyssla ihop av smÄ delar.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.